Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 41, 42, 43, 44

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 41, 42, 43, 44

Η Παραλία επόμενα επεισόδια 41, 42, 43, 44: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1.

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 41, 42, 43, 44

Η Παραλία επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 41 στις 06/11/2023
Επεισόδιο 41
Δευτέρα

Η πρώτη μέρα του νέου έτους ξεκινάει για τους κατοίκους των Ματάλων, με χαρούμενη διάθεση, για μια νέα αρχή. Ο Διονύσης αρχίζει να ανακτά τη χαμένη του αισιοδοξία και πιέζει τον Παύλο για αποτελέσματα όσον αφορά την άδεια του ξενοδοχείου.

Παράλληλα, προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον Γράντο, μετά από την πρόσφατη ένταση ανάμεσά τους. Η υγεία του Νικήτα ανησυχεί τη γυναίκα του και τη Νικολίνα, καθώς εμφανίζει τα πρώτα σημάδια άνοιας και δεν γνωρίζουν πώς να τον βοηθήσουν.

Η Υπατία και ο Χάρι επιστρέφουν στις ιατρικές τους επισκέψεις και τη φροντίδα των κατοίκων των γειτονικών χωριών, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ζευγάρι ο Θέμης και η Μυρσίνη; Η μεγάλη ανατροπή

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 42 στις 07/11/2023
Επεισόδιο 42
Τρίτη

Ο Δημητρός, μετά τη γνωριμία του με τη Ναταλί, ανακτά τη χαμένη του χαρά για τη ζωή και πείθει τον Χάρι να του διδάξει Αγγλικά. Ωστόσο, οι νέες φιλίες του Δημητρού με τους χίπηδες και η ιδιαίτερη σχέση του με τη Ναταλί προκαλούν ανησυχία στη Νικολίνα και τη φέρνουν σε δύσκολη θέση, όσον αφορά τις νέες συνήθειες του γιου της.

Ο Καραχάλιος προσπαθεί να επαναφέρει τις έρευνες για τον φόνο της Ρηνιώς, με τη βοήθεια του Αρβανιτάκη, όντας πεπεισμένος ότι ο ένοχος κρύβεται πιθανώς στην κοινότητα των Ματάλων.

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 43 στις 08/11/2023
Επεισόδιο 43
Τετάρτη

Η Υπατία επισκέπτεται μαζί με τον Παύλο το Ηράκλειο, προκειμένου να του ζητήσει βοήθεια σχετικά με τα οικονομικά της. Στο μεταξύ, η σχέση της με τον Διονύση παραμένει φορτισμένη –πατέρας και κόρη αδυνατούν να επικοινωνήσουν.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Έγκυος η Ευγενία – Σε σοκ η Αλεξάνδρα

Η πρωτοχρονιάτικη περιπέτεια του Γράντου και του Σήφη τούς φέρνει αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις και προκλήσεις που θα πρέπει να ξεπεράσουν.

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 44 στις 09/11/2023
Επεισόδιο 44
Πέμπτη

Η περίεργη επίσκεψη δύο ανδρών στο καφενείο του Σήφη δημιουργεί υποψίες στον Καραχάλιο, σχετικά με τις παράνομες υποθέσεις που είναι μπλεγμένοι ο Σήφης και ο Γράντος.

Το κοινόβιο των χίπηδων βρίσκεται αντιμέτωπο με μια σοβαρή κρίση επιβίωσης, γεγονός που τους οδηγεί σε σύγκρουση με τον αρχηγό τους, τον Χάρι, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από τα προβλήματα της κοινότητας από τη στιγμή που κατοικεί στην πανσιόν και δείχνει πλήρως αφοσιωμένος στον έρωτά του με την Υπατία.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *