Δολοφονία Παπαγεωργίου: «Η μητέρα του βλέπει στα όνειρα της τον Μάριο στεναχωρημένο και λέει ότι κάτι δεν θα πάει καλά στην υπόθεση» – Ανατρίχιασε ο δικηγόρος της

 

Δολοφονία Παπαγεωργίου: «Η μητέρα του βλέπει στα όνειρα της τον Μάριο στεναχωρημένο και λέει ότι κάτι δεν θα πάει καλά στην υπόθεση» - Ανατρίχιασε ο δικηγόρος της

Δολοφονία Παπαγεωργίου: «Η μητέρα του βλέπει στα όνειρα της τον Μάριο στεναχωρημένο και λέει ότι κάτι δεν θα πάει καλά στην υπόθεση» – Ανατρίχιασε ο δικηγόρος της

 

Δεν σταματά να αναζητά την αλήθεια για το παιδί της

Απαλλάχθηκαν με βούλευμα οι οκτώ νέοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου. Σπαράζει η πρώτη αντίδραση της μητέρας του που δεν σταματά ποτέ να αναζητά την αλήθεια για το παιδί της.

Σε ζωντανή σύνδεση μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ο Νίκος Ρουσσόπουλος, δικηγόρος της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου.

«Η μητέρα του βλέπει στα όνειρα της τον Μάριο στεναχωρημένο και λέει ότι κάτι δεν θα πάει καλά στην υπόθεση», τόνισε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.

 

Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου: «Απείλησαν να με σκοτώσουν! Δεν τους φοβάμαι, πιστεύω στο Θεό» – “Βόμβα” από τη μητέρα του

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με την αστυνομία να φτάνει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια. Ενώ, ελεύθεροι αφέθηκαν οι δυο ανδρες 53 και 54 ετών, που κατηγορούνται στην υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.

Διαβάστε Επίσης  Περπάτημα στον καύσωνα: Πώς να το κάνετε με ασφάλεια

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε η μητέρα του αδικοχαμένου: «Η αλήθεια είναι ότι φτάσαμε στην αρχή του τέλους. Πολύ γρήγορα θα έχουμε εξελίξεις. Και θέλω να βρεθούν τα οστά του παιδιού μου, και ό,τι έχει απομείνει.

Θέλω να ευχαριστήσω την αστυνομία, η οποία αυτή τη φορά φαίνεται να έδειξε ευαισθησία και συνεργάστηκε πολύ καλά, την ανάκριση και τη δικαιοσύνη. Τους παρακαλώ να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, να βρούμε που έχουν πετάξει το παιδί μου».

Διαβάστε Επίσης  «Αγκαλιά είναι όταν γίνεσαι ένα…»: Η φωτογραφία του Αποστόλη Τότσικα με την κόρη του είναι ότι πιο γλυκό θα δεις σήμερα (εικόνα)

«Απείλησαν να με σκοτώσουν! Δεν τους φοβάμαι, πιστεύω στο Θεό» – “Βόμβα” από τη μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου

Συγκλονιστικά, δε, είναι τα όσα αναφέρει στο STAR, ερωτηθείσα αν έχει απειληθεί πότε: «Έχω απειληθεί αλλά δεν τους δίνω σημασία, δεν τους φοβάμαι, πιστεύω στο Θεό. Απειλήθηκα 2-3 φορές, προσπάθησαν να με χτυπήσουν, να με σκοτώσουν αλλά ευτυχώς τους ξέφυγα και δεν πρόκειται να τους αφήσω να μου κάνουν κακό. Τον περασμένο μήνα έγιναν αυτά.

Ήρθε ένα αυτοκίνητο και έπεσε μπροστά μου, μου έλεγαν διάφορα και έφυγα. Μετά ήρθε ένα μηχανάκι. Μετά ήρθε ένας κύριος να μπει μέσα στο σπίτι μου, τον έσπρωξα και έφυγα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν πήγα να καταγγείλω τίποτα. Συζήτηση με το δικηγόρο μου και έχω πάρει τις προφυλάξεις μου», συμπλήρωσε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *