Σάκης Αρναούτογλου: Σε αυτές τις περιοχές θα έχει βροχές στις 28ης Οκτωβρίου

 

 

Σάκης Αρναούτογλου: Σε αυτές τις περιοχές θα έχει βροχές στις 28ης Οκτωβρίου

Σάκης Αρναούτογλου: Σε αυτές τις περιοχές θα έχει βροχές στις 28ης Οκτωβρίου

 

Με υψηλές θερμοκρασίες, αρκετή υγρασία και φθινοπωρινή λιακάδα ο καιρός των επόμενων ημερών σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, από το πρωί του Σαββάτου 21/10, θα έχουμε ηλιοφάνεια παντού αλλά και ομίχλες από τον Έβρο μέχρι και την Κεντρική Μακεδονία, στο εσωτερικό της Θεσσαλίας και της Στερεάς.

Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε αραιές συννεφιές από τα δυτικά αρχικά και στην συνέχεια θα επεκταθούν στα ανατολικά. Οι νοτιάδες θα πνέουν ισχυροί στα 7-8 μποφόρ στο Ιόνιο και στο Αιγαίο.

Διαβάστε Επίσης  Η εγκύκλιος με τις οδηγίες για τη συμπλήρωση του εντύπου Ε1 της φετινής φορολογικής δήλωσης. Πως θα δηλωθούν τα εισοδήματα και οι δαπάνες με ηλεκτρονικό χρήμα για το αφορολόγητο

Οι άνεμοι θα πνέουν στα 4-5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι στους 29 βαθμούς στα κεντρικά, στους 19 με 24 στα βόρεια και στους 26 στα νότια.

Τη Δευτέρα 23/10 θα κυριαρχήσουν εναλλαγές με συννεφιές και αρκετή ηλιοφάνεια. Την Τρίτη 24/10 θα επικρατήσουν επίσης αραιές συννεφιές που θα κινούνται προς τα ανατολικά και οι άνεμοι θα γυρίσουν σε βόρειοι.

Λίγο περισσότερες συννεφιές θα έχουμε από την Τετάρτη και κάποια φαινόμενα με βροχές θα εκδηλωθούν στα δυτικά και ΒΔ τμήματα της χώρας.Την Πέμπτη 26/10 στα δυτικά θα παραμείνει ο άστατος καιρός και στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε μια παροδική βροχή μικρής διάρκειας.

Διαβάστε Επίσης  Παπάδες πιάστηκαν στα χέρια για τα πρόβατα! Σκηνές απείρου κάλλους

Στις 27/10 και πάλι θα έχουμε βροχές στα δυτικά της χώρας και ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου οι βροχές θα επιμείνουν στα δυτικά και ΒΔ της χώρας.Σάκης Αρναούτογλου: Σε αυτές τις περιοχές θα έχει βροχές στις 28ης Οκτωβρίου

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *