Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία έστησε παγίδα για να σκοτωθεί ο Μάρκος

Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία έστησε παγίδα για να σκοτωθεί ο ΜάρκοςΤραγικές στιγμές θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», με την Αλεξάνδρα και τον Στέφανο να διαλύονται όταν ο Μάρκος χάνει τη ζωή του.

Η Ευγενία ενημερώνει τον Μάρκο ότι ο γιος τους έχει χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Εκείνος σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, σοκαρισμένος μπαίνει στο αυτοκίνητο και τρέχει σαν τρελός για να φτάσει κοντά στο παιδί του.

Κάποια στιγμή, όμως ο Μάρκος όπως θα δούμε στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» χάνει τον έλεγχο λόγω της μεγάλης ταχύτητας που έχει αναπτύξει και πέφτει στην πλαγιά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σκηνές φαρ ουέστ – Ο Μάνος ξεφεύγει, η Μαρίνα στη μέση

Μάρτυρες του ατυχήματος είναι ο Ιάσονας και η Αλεξάνδρα που βρισκόντουσαν στο ίδιο σημείο. Αμέσως κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και τρέχουν να βοηθήσουν τον Μάρκο ο οποίος είναι γεμάτος στα αίματα, χωρίς τις αισθήσεις του, σφηνωμένος στα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Ο Ιάσωνας κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον απεγκλωβίσει το συντομότερο καθώς υπάρχει φόβος να πιάσει φωτιά αφού υπάρχει διαρροή βενζίνης και το αυτοκίνητο να ανατιναχθεί. Ευτυχώς ο Ιάσωνας τα καταφέρνει και μόλις τον απομακρύνει το αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες.

Μαζί με την Αλεξάνδρα τον βάζουν μέσα στο αυτοκίνητο του Ιάσωνα και τον μεταφέρουν γρήγορα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού ο Μάρκος χάνει τη μάχη με τη ζωή και βυθίζει στο πένθος τον Στέφανο αλλά και την Αλεξάνδρα που πίστευε ότι θα ήταν επιτέλους μαζί…

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των Κυριών: Η Όλγα κλείνει στη φυλακή τ…

Μήπως δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται όμως; Πώς γίνεται στα καλά καθούμενα ο Μάρκος να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου; Τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή στην συνέχεια δείχνοντας πως η Ευγενία ήθελε να σκοτώσει τον Μάρκο για να μην είναι μαζί με την Αλεξάνδρα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *