Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης ζευγάρι με την Φιλιώ

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης ζευγάρι με την ΦιλιώΆκρως ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV, ο Γρηγόρης γίνεται ζευγάρι με την Φιλιώ ενώ η Ιουλία κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Δύσκολες είναι στιγμές που βιώνει ο Γρηγόρης Ροζίνης στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ALPHA Το Προξενιό της Ιουλίας σύμφωνα με το ρεπορτάζ του myTV. Ο νεαρός έρχεται αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα.

Όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει η αγαπημένη του Ιουλία του ζητάει να χωρίσουν καθώς εκείνος αρνείται να πει την αλήθεια στην αστυνομία για τη δολοφονία του Νικόλα Σκούταρη, από τα χέρια του πατέρα του, του Στράτου. Έτσι η αγαπημένη του τον χωρίζει χωρίς μάλιστα να του πει ότι περιμένει το παιδί τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ορμά να σκοτώσει τη μάνα του

Την ίδια ώρα η μητέρα του Κυριακούλα έχει βρει μία δική της λύση προκειμένου να σώσει τον σύζυγό της από το εκτελεστικό απόσπασμα και αυτή δεν είναι άλλη από το να συγγενέψουν με το διευθυντή της αστυνομίας τον Κωστή Στασινόπουλο.

Ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι να παντρευτεί ο Γρηγόρης με την πρωτότοκη κόρη του αστυνόμου την Φιλιώ η οποία είναι ερωτευμένη μαζί του. Μάλιστα αυτόν τον γάμο τον θέλει διακαώς και η μητέρα της κοπέλας η Κατερίνη. Οι δύο γυναίκες λοιπόν συμφωνούν να παντρευτούν τα παιδιά τους.

Παράλληλα η Κυριακούλα που γνωρίζει ότι ο γιος της είναι ακόμα ερωτευμένος με την Ιουλία τον πιέζει και τον εκβιάζει ψυχολογικά λέγοντας του ότι αν ξανά σμίξει με την Φιλιώ τότε θα μπορέσει να σώσει τη ζωή του πατέρα του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος Ερευνά Τα Εγκλήματα Του Κωνσταντίνου

Όπως θα παρακολουθήσουμε λοιπόν στα επόμενα επεισόδια της σειράς ο Γρηγόρης αναγκάζεται να δεχτεί και έτσι θα τον δούμε να γίνεται ζευγάρι με την Φιλιώ. Η εξέλιξη αυτή κάνει πολύ ευτυχισμένη την νεαρή καθώς τα συναισθήματά της για το Γρηγόρη είναι έντονα. Από την άλλη όμως εκείνος συνεχίζει να έχει την καρδιά και το μυαλό του μόνο στην Ιουλία.Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης ζευγάρι με την Φιλιώ

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *