Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης επιστρέφει στο σώμα στο πλευρό του Κουράκου

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης επιστρέφει στο σώμα στο πλευρό του Κουράκου

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης επιστρέφει στο σώμα στο πλευρό του Κουράκου

Στα προσεχή επεισόδια και ο Ορέστης βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Όπως θα δούμε ο νεαρός φεύγει επειγόντως για την Αθήνα διότι κάποιος του έκαψε το γυμναστήριο που διατηρεί εκεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικου όταν ο γυμναστής επιστρέψει στη Μάνη πηγαίνει στο Τμήμα και εκεί συναντά τον Γιώργη ζητώντας του να μεσολαβήσει για να τον βοηθήσει να τα ξαναβρεί με τη Δήμητρα.

Τότε, οι δύο άντρες κάνουν μία σοβαρή συζήτηση με άλλο περιεχόμενο. Σύμφωνα με το myTV ο Γιώργης λέει στον Ορέστη ότι ξέρει όλη την αλήθεια για εκείνον και το παρελθόν που κρατά κρυφό από όλους. Ο Ορέστης είναι μυστικός αστυνομικός.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Άγρια συμπλοκή – Οι Σταματάκηδες στη φυλακή

Ο άντρας έμεινε εκτός καθηκόντων λόγω του προβλήματος που είχε με την καρδιά του και αναγκάστηκε να βρει ένα άλλο επάγγελμα μέχρι ωσότου να μπορέσει να αναλάβει ξανά δράση. Έτσι, άνοιξε γυμναστήριο. Μάλιστα ο Κουράκος ήξερε εξαρχής για την πραγματική ταυτότητα του και γι’ αυτό θέλησε να τον έχει από κοντά.

Ο Ορέστης αφού του εξηγεί τα πάντα δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει το σώμα ως μυστικός αστυνομικός αναλαμβάνοντας όποια υπόθεση του ζητηθεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Ισίδωρε, ο Ιάκωβος πέθανε»

Παράλληλα ο Ορέστης έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Δημοσθένη και την Ασπασία και μένει να δούμε αν θα είναι εκείνος που θα ξεσκεπάσει τις παράνομες δραστηριότητες του Δημοσθένη, με την κρυφή του ιδιότητα.Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης επιστρέφει στο σώμα στο πλευρό του Κουράκου

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *