Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας σχεδιάζει να κλείσει την Μαργέτα στο ψυχιατρείο

 

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας σχεδιάζει να κλείσει την Μαργέτα στο ψυχιατρείο

Καταιγιστικές είναι για άλλη μια φορά οι εξελίξεις της δραματική σειράς εποχής του OPEN Έρωτας Φυγάς.Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας σχεδιάζει να κλείσει την Μαργέτα στο ψυχιατρείο

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας όπως θα δούμε στο προσεχή επεισόδια ο Ιάσωνας καταστρώνει ένα σχέδιο για να κλείσει τη μητέρα του Μαργέτα στο ψυχιατρείο.

Η Μαργέτα Δεμερτζή είναι μία πολύ δυνατή γυναίκα και οι μοναδικοί άνθρωποι που μπορούν να την πληγώσουν αληθινά είναι εκείνοι που αγαπάει δίχως όρια, όπως ο Ιάσωνας. Όπως έχουμε παρακολουθήσει στην δραματική σειρά εποχής του OPEN μητέρα και γιος βρίσκονται πλέον σε αντίπαλα στρατόπεδα.Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας σχεδιάζει να κλείσει την Μαργέτα στο ψυχιατρείο

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Αντιγόνη λυγίζει: «Ο πατέρας της Αγγελικής είναι στην Μάνη»

Μάλιστα, η απόφαση της να τον αποκληρώσει αποτελεί για εκείνον σήμα έναρξης πολέμου και πλέον είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να ανατρέψει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του myTV στα επόμενα επεισόδια ο Ιάσωνας σχεδιάζει να κλείσει τη Μαργέτα στο ψυχιατρείο προκειμένου να πείσει τους πάντες ότι είναι διαταραγμένη προσωπικότητα. Ο λόγος που θέλει να κάνει αυτό είναι για να ακυρωθεί η διαθήκη της καθώς ο ίδιος σκοπεύει να ισχυριστεί ότι η μητέρα του δεν έχει σώας τας φρένας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα φεύγει από το σπίτι και παρατά τον Μάνο

Ενώ βάζει σε εφαρμογή το παράτολμο σχέδιο του η Μαργέτα είναι απασχολημένη με τα δικά της θέματα και δεν υποψιάζεται το παραμικρό. Εντωμεταξύ ο Στέφανος της κάνει πρόταση γάμου ξαφνιάζοντας την. Αυτό που θέλει ο Παράσχος είναι να την προστατεύσει από τους εκβιαστές της και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να το καταφέρει.

Την ώρα λοιπόν που ο Ιάσωνας προσπαθεί να βάλει τη Μαργέτα στην ψυχιατρική κλινική εκείνη το σκάει και παντρεύεται στα κρυφά τον μεγάλο της έρωτα. Μάλιστα κουμπάρες σε αυτόν τον ξαφνικό γάμο είναι η Αλεξάνδρα και η Γεωργία.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *