Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης ανοίγει τα χαρτιά του στον Κουράκο

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης ανοίγει τα χαρτιά του στον Κουράκο

 

Ο Ορέστης όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», μιλάει ανοιχτά στον Κουράκο για την πραγματική του ταυτότητα, κάτι που ο Γιώργης όμως γνώριζε από την αρχή.Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης ανοίγει τα χαρτιά του στον Κουράκο

Ο Ορέστης μιλά ανοιχτά για την πραγματική του ταυτότητα

Ο Ορέστης αναγκάζεται να φύγει για λίγο από την Μάνη αφού κάποιοι του έκαψαν το γυμναστήριο που είχε στην Αθήνα. Επιστρέφοντας στην Αρεόπολη, σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, συναντά τον Κουράκο για να του ζητήσει να μεσολαβήσει στη Δήμητρα ώστε να είναι ξανά μαζί.Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης ανοίγει τα χαρτιά του στον Κουράκο

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 72 , 73 , 74 , 75 , 76

Η συζήτηση όμως πάει αλλού όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» και ο Κουράκος ενημερώνει τον Ορέστη ότι γνωρίζει το πραγματικό του επάγγελμα και όσα κρύβει από το παρελθόν του.

Αυτός είναι μάλιστα και ο λόγος που τον είχε συνέχεια από κοντά. Ο Ορέστης δεν αρνείται ότι είναι μυστικός αστυνομικός και του μιλάει ανοιχτά για όλα.

Λόγω της υγείας του όπως είπε αναγκάστηκε να κάνει κάποιο άλλο επάγγελμα μέχρι να γίνει εντελώς καλά και να συνεχίσει την κανονική του δουλειά.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: «Αν εντοπίσετε τον Δεμερτζή, βαρέστε στο ψαχνό»

Τώρα νιώθει έτοιμος να επιστρέψει στα καθήκοντά του και δεν διστάζει να πει στον Κουράκο ότι μπορεί να αναλάβει όποια υπόθεση του δώσει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *