Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη ζητά DNA και η Αρετή την βρίζει

 

Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη ζητά DNA και η Αρετή την βρίζει

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αριάδνη ζητά DNA.

 

Ο Στάθης συναντά για πρώτη φορά την άγνωστη κόρη του και οι δυο τους έρχονται κοντά. Όχι όμως και η Ιουλία την οποία η Αριάδνη θεωρεί υπεύθυνη για την υιοθεσία της.

Η Ιουλία είναι καταρρακωμένη από την απόρριψη που έχει δεχτεί από την Αριάδνη και ο Στάθης της υπόσχεται: “Ιουλία ηρέμησε θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου προκειμένου να πείσω την Αριάδνη να με ακούσει. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω αρκεί να κάνεις λίγο υπομονή.”

Αφού γίνεται ο γάμος του Πότη με την Άννα αμέσως μετά ο Στάθης αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη με σκοπό να πείσει την Αριάδνη να τον ακούσει. Μόλις φτάνει δεν κάνει καμία κίνηση και περιμένει την κατάλληλη στιγμή να της μιλήσει.

Λίγο αργότερα καταφέρνει και αποκαλύπτει στην Αριάδνη την πραγματική του ταυτότητα. “Είμαι ο βιολογικός σου πατέρας” της αποκαλύπτει αλλά η αντίδραση της τον απογοητεύει καθώς η κοπέλα δείχνει πλήρη αδιαφορία.

Διαβάστε Επίσης  Στα σκαριά ταινία για τη ζωή του Κων. Μητσοτάκη

Ωστόσο ο Στάθης δεν τα παρατάει και κάνει μια τελευταία προσπάθεια με την κόρη του και όντως αυτή τη φορά καταφέρνει να σπάσει τον πάγο. Ο Στάθης λέει όλη την αλήθεια στην Αριάδνη για το παρελθόν του με την Ιουλία αλλά και την παράνομη υιοθεσία της.

“Τυχαία το ανακάλυψε.

Και η Ιουλία μέχρι τώρα πίστευε ότι το παιδί της ήταν νεκρό, έτσι της είχαν πει στην κλινική που την μετέφεραν μετά το δυστύχημα” της εξηγεί. Η Αριάδνη φαίνεται να διατηρεί θετική στάση απέναντι του αλλά πιστεύει ότι η Ιουλία την παρατήσει από επιλογή.

“Δεν το πιστεύω. Η ίδια αποφάσισε να δώσει το παιδί της.

Τώρα τι ακριβώς θέλει;” υποστηρίζει. Στη συνέχεια η Αριάδνη ζητάει από τον Στάθη να προχωρήσουν σε τεστ DNA. “Καταρχάς θέλω να σιγουρευτώ αν πραγματικά είστε αυτό που λέτε” του λέει.

Ο Στάθης δέχεται την πρόταση της και παράλληλα προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει συναισθηματικά την Αριάδνη. “Θέλω να μου μιλήσεις για τα παιδικά σου χρόνια. Πώς ήταν με τους γονείς;” την ρωτάει αλλά η Αριάδνη δεν είναι διατεθειμένη να του ανοιχτεί στον βαθμό που θέλει αυτός.

Διαβάστε Επίσης  Τέλος τα κινητά τηλέφωνα στα σχολεία

Ωστόσο του εξομολογείται κάποια πράγματα για τη ζωή και τους θετούς γονείς της. Έτσι, ο Στάθης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Αριάδνη αλλά η εμφάνιση της Ιουλίας χαλάει το ευχάριστο κλίμα καθώς η κόρη της για ακόμα μια φορά αρνείται να την ακούσει.

Στο μεταξύ η Χάιδω επιμένει να μάθει που βρίσκεται ο Στάθης και πιέζει τον Λυκούργο να της πει αλλά εκείνος κρατάει επτασφράγιστο το μυστικό του φίλου του. Λίγο αργότερα η Χρυσούλα βρίσκει στο σπίτι του Στάθη ένα σημείωμα με το όνομά και το τηλέφωνο της Αριάδνης.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, αμέσως σπεύδει να το πει στην Αρετή και εκείνη βάζει άλλα πράγματα με το μυαλό της με αποτέλεσμα να πάρει τηλέφωνο την Αριάδνη και να την βρίσει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *