Η Μάγισσα: Την στιγμή που η οικογένεια γλεντά ένα νέο όραμα θα τους διαλύσει

Η Θεοφανώ στην προσπάθεια της να καταλάβει αυτό που της συμβαίνει εκμυστηρεύεται στην Σιμώνη τα οράματα που έχει και τα οποία φαίνεται να την προειδοποιούν για φρικτά γεγονότα που έρχονται. Εκείνη δεν δείχνει να ταράζεται.

Αντίθετα της προτείνει ένα σχέδιο με το οποίο θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί το χάρισμα της και να το μετατρέψει σε σύμμαχο της στα δύσκολα που έρχονται. Η Θεοφανώ αρχικά διστάζει. Μία ολόκληρη ζωή έχει μάθει να κρύβεται και να προσεύχεται κάθε φορά που βλέπει κάποιο όραμα με την ελπίδα ότι έτσι θα το διώξει μακριά.

Τώρα η Σιμώνη της λέει να αγκαλιάσει τα οράματά της και να τα χρησιμοποιεί προς όφελος της. Μοιράζεται τη συμβολή αυτή με το μόνο άνθρωπο που έχει κοντά της, τον Φρίξο όμως εκείνος δεν δείχνει να συμφωνεί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Βασιλική προειδοποιεί τον Άγγελο

Δεν εμπιστεύεται αυτή την γυναίκα που μπήκε με τόσο παράξενο τρόπο στη ζωή τους της λέει να μείνει μακριά της. Και οι δυο τους έρχονται σε ρήξη

Ο πύργος των Λασκαρέων υποδέχεται τους καλεσμένους για τον εορτασμό των αρραβώνων του Τζανή με την Κερασία που γίνονται με κάθε επισημότητα και παρά το πένθος για το χαμένο εγγονό. Όμως την ίδια στιγμή που η οικογένεια του Μιχαήλ γλεντά η Θεοφανώ έχει ένα νέο όραμα το οποίο αυτή τη φορά της αποκαλύπτει το δολοφόνο.

Η συνάντηση του Αντρέι με το μυστηριώδη Ρασοφόρο στρέφεται με αποτυχία και πλέον ο Σιντόροφ αναγκάζεται να ανασυνταχτεί και να καταστρώσει νέο σχέδιο δράσης.

Ο Φρίξος σπεύδει να ενημερώσει την Αγαθή για την επιρροή που ασκεί η Σιμώνη στη Θεοφανώ προειδοποιώντας την ότι η προστατευόμενη της κινείται σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια.

Διαβάστε Επίσης  ALPHA: Πότε σταματούν όλες οι σειρές λόγω Πάσχα;

Η Αγαθή αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να κρατήσει τη Θεοφανώ μακριά, όμως εκείνη έχει ήδη αποφασίσει να χρησιμοποιήσει το χάρισμα της για να βρει τον άνθρωπο που έκλεψε και σκότωσε το βρέφος των Λασκαρέων.

Κι αυτή τη φορά ζητά την βοήθεια του Φρίξου με τον οποίο καταστρώνουν ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσουν το δολοφόνο. Την ίδια στιγμή ο Σπήλιος αναθέτει στον Θράσο να παρακολουθεί τον Μισέλ πιστεύοντας πως έχει ήδη ανακαλύψει που κρύβεται ο θησαυρός ενώ η Μεταξία αποφασίζει να εκδικηθεί τον Τζανή με τον πιο ύπουλο τρόπο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *