Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος στο μάτι του Ιταλού μαφιόζου

Οι μπράβοι θα πυροβολήσουν τον Ισίδωρο, όμως τελευταία στιγμή η Αμαλία θα μπει μπροστά του και θα θυσιαστεί για να τον σώσει. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς».

Ο Ισίδωρος δέχεται ένοπλη επίθεση από τους μπράβους ενός εργολάβο, επειδή ως δήμαρχος δε δέχτηκε να χρηματιστεί και να του αναθέσει ένα έργο.

Οι μπράβοι θα τον πυροβολήσουν όμως τελευταία στιγμή η Αμαλία θα μπει μπροστά του και έτσι θα θυσιαστεί για να τον σώσει. Η γραμματέας του ισχυρού Βρεττάκου πέφτει αιμόφυρτη από τη σφαίρα που προοριζόταν για τον ίδιο και μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί παλεύουν να τη σώσουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη δίνει δεύτερη ευκαιρία στον Παρασκευά

Ο Ισίδωρος θα είναι διαρκώς δίπλα της και φυσικά νιώθει τύψεις για την περιπέτειά της. Ο πατριάρχης των Βρεττάκων δεν θα μείνει ασυγκίνητος από την αυτοθυσία της Αμαλίας.

Καθώς εκείνη θα αναρρώνει, η σχέση τους θα γίνει πιο τρυφερή αφού το περιστατικό θα τους φέρει πιο κοντά και θα δούμε πώς ακριβώς θα εξελιχθεί.

Ο πατριάρχης των Βρεττάκων θα εκτιμήσει την αυτοθυσία της Αμαλίας. Έτσι όταν στο ελαιοτριβείο προκύψει μια υπόθεση με τους Αμερικάνους πελάτες που πρέπει να λυθεί από κοντά ο Ισίδωρος αποφασίζει να πάει ο ίδιος και την παίρνει μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα δολοφονίας κατά του Αστέρη

Εκεί, μακριά από όλους και χωρίς να το ξέρει κανείς, παντρεύεται με την Αμαλία και όταν γυρίζει στην Ελλάδα την παρουσιάζει πλέον ως σύζυγό του.

«Από εδώ η κυρία Αμαλία Βρεττάκου. Παντρευτήκαμε στην Αμερική» ανακοινώνει στην οικογένειά του. Τι θα γίνει όμως με τον πυροβολισμό;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υποτιθέμενος εργολάβος είναι Ιταλός μαφιόζος και θα ζητήσει να του πουλήσει όλη του την περιουσία αλλιώς θα ξεκινήσει να πενθεί κόσμο. Τι θα γίνει στην συνέχεια; Αναμένεται για περισσότερες πληροφορίες

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *