Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Αίαντας Μανθόπουλος

 

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Αίαντας Μανθόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Αίαντας Μανθόπουλος

 

Μετά από πολυήμερη παραμονή στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, έφυγε σήμερα από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός Αίαντας Μανθόπουλος.

Όπως είχε δηλώσει η επί 7 χρόνια σύντροφός του Ελισάβετ Σταμοπούλου, ο ηθοποιός είχε εμφανίσει συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου και και βρέθηκε πως υπήρχε μερική απόφραξη καρωτίδων. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παρέμεινε στην εντατική, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο Αίαντας Μανθόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε οικονομικά και υποκριτική στη Σχολή Θεάτρου Κάρολος Κουν.

‘Εγινε ευρύτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά Δυο Ξένοι, και συγκεκριμένα στη δεύτερη σεζόν της, όπου υποδύθηκε το σύντροφο της πρωταγωνίστριας.

Ο ίδιος είχε εμφανιστεί, ακόμα, στις σειρές Απαράδεκτοι, Κωνσταντίνου και Ελένης, Λίφτινγκ και Κόκκινος Κύκλος. Συνολικά είχε συμμετάσχει σε πάνω από 30 τηλεοπτικές παραγωγές, ωστόσο σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν στο Έθνος είχε εξομολογηθεί πως στους Δυο Ξένους είχε περάσει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.

Διαβάστε Επίσης  Πτώση Phantom F-4: Νεκρός εντοπίστηκε και ο σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης

Πριν από κάποια χρόνια είχε αποφασίσει να απέχει από το θέαμα, με την εξαίρεση του θεάτρου, στο οποίο πραγματοποίησε λίγες εμφανίσεις. Τότε ξεκίνησε να ασχολείται και με τα ξενοδοχειακά, δημιουργώντας έναν ξενώνα στη Ρουμανία.

Η καριέρα του επηρεάστηκε σημαντικά από την δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην σύντροφό του Δέσποινα Παπαθανασίου για την επιμέλεια του γιου τους, με τον οποίο δε μπορούσε να έχει επικοινωνία εξαιτίας για πολλά χρόνια. Εκείνη τον είχε κατηγορήσει μεταξύ άλλων για συκοφαντική δυσφήμηση, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ωστόσο, δικαίωσε τον ηθοποιό.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός – Έρχεται ραγδαία επιδείνωση – Χιόνια στην Αθήνα την Κυριακή – Πού θα δείξει -20 ο υδράργυρος

 

Ο Αίαντας Μανθόπουλος απέκτησε δύο ακόμα παιδιά με την Στέλλα Τσιάτσιου, μαζί με την οποία είχαν αγοράσει τον ξενώνα στη Ρουμανία.

Τα τελευταία χρόνια ο ίδιος είχε επιστρέψει στην Αθήνα, πέρασε μάλιστα μία μεγάλη περιπέτεια υγείας, καθώς ένα σκυλί του είχε επιτεθεί και τον είχε δαγκώσει στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να έχει υποβληθεί σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις.

Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 2019 στο «Κόκκινο Ποτάμι» του πρώτου ξαδέλφου του Μανούσου Μανουσάκη. Στη σειρά υποδύθηκε τον φιλέλληνα γαιοκτήμονα Εμίρ. Ο ίδιος ήταν συγγενής και με την Ειρήνη Παππά και συγκεκριμένα γιος της αδελφής της, Ευαγγελίας.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *