Η Μάγισσα: Μάρκος και Θεοφανώ σε μεγάλο κίνδυνο

 

Η Μάγισσα: Μάρκος και Θεοφανώ σε μεγάλο κίνδυνο

Μία νέα κόντρα ξεσπάει ανάμεσα στον Σπήλιο και τον Μιχαήλ που είναι ικανή να αρχίσει ξανά την παλιά τους βεντέτα.Η Μάγισσα: Μάρκος και Θεοφανώ σε μεγάλο κίνδυνο

 

Την ίδια ώρα και ο Μάρκος με τον Τζανή βρίσκονται σε θανάσιμη κόντρα ενώ η Μεταξία καταρρακώνεται με την απόφαση του εραστή της να παντρευτεί.

Η Θεοφανώ πιστεύει πως η Γερακάρηδες έχουν κάποια σχέση με την εξαφάνιση της μητέρας της όμως ο Φρίξος προσπαθεί να την αποτρέψει από το να συνεχίσει τις έρευνες. “Θα φας το κεφάλι σου, σταμάτα να ψάχνεις. Δεν βλέπεις ότι κινδυνεύεις;

Πού θα πας να μπλέξεις με αυτούς;” της επισημαίνει. Στο μεταξύ στον Πύργο των Λασκαρέων η απόφαση του Τζανή να παντρευτεί κάνει την Μεταξία να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της και προσπαθεί να αποτρέψει κάτι τέτοιο να συμβεί, με το να βάλει λόγια στον Μάρκο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας παριστάνει τον ερωτευμένο στην Αρετή

“Είμαι σχεδόν σίγουρη πως ο αδερφός σου θέλει να παντρευτεί για να σου πάρει όλα τα προνόμια. Ήδη του έχει δώσει πολλά ο πατέρας σου, μετά τον γάμο κι αν αποκτήσουν γιο θα του δώσουν ακόμα περισσότερα” του λέει κι εκείνος αρχίζει να σκέφτεται πως η θέση του ίσως και να κινδυνεύει.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, ο Κανέλλος αναστατώνεται μετά την αποκάλυψη του Αντρέι.

Ο Σπήλιος δίνει στον Μισέλ τα κιτάπια του προπάππου του με την ελπίδα να βρει το χαμένο θησαυρό.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: H Νάντια παρακολουθεί τον Μαθιό

Οι προετοιμασίες για τον επικείμενο γάμο του Τζανή έχουν αρχίσει και η Μεταξία καταρρακώνεται από αυτό καθώς από τη μία θα χάσει τον Τζανή και από την άλλη, όλα τα προνόμια που έχει μαζί με το Μάρκο. Ο Μιχαήλ δίνει κι άλλες αρμοδιότητες στο Τζανή και ο Μάρκος νιώθει ριγμένος από τα σχέδια του πατέρα του.

“Αυτά όλα τα είχα αναλάβει εγώ. Έχεις κάποιο παράπονο από εμένα πατέρα;” τον ρωτάει και εκείνος του απαντάει “Μάρκο αγόρι μου αυτό αποφάσισα και έτσι θα γίνει“. Την ίδια ώρα η Δαμιανή που θέλει να ξεφορτωθεί την Αναστασία την διώχνει και ο Μάρκος βγαίνει εκτός εαυτού.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *