Ζεφύρι: Οι διαφορές ανάμεσα σε οικογένειες Ρομά, η εκδίκηση και ένα 8χρονο παιδί νεκρό

Ζεφύρι: Οι διαφορές ανάμεσα σε οικογένειες Ρομά, η εκδίκηση και ένα 8χρονο παιδί νεκρόΝα λύσουν τις παλιές διαφορές τους ανοίγοντας πυρ και σκοτώνοντας ένα 8χρονο παιδί, επιχείρησαν απόψε μία οικογένεια Ρομά στο Ζεφύρι, που είχε έντονη αντιδικία με την οικογένεια του θύματος εδώ και αρκετό καιρό.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες η οικογένεια του ανήλικου για αυτό το λόγο είχε φύγει από το σπίτι της το τελευταίο διάστημα και μόλις επέστρεψε, η άλλη οικογένεια -η οποία μάλιστα διαμένει σε κοντινή απόσταση- το έμαθε.

Διαβάστε Επίσης  Δωρεάν μετακίνηση για αστυνομικούς και πυροσβέστες με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Τότε, οπλισμένα άτομα πέρασαν έξω από το σπίτι και άρχισαν τον καταιγισμό πυροβολισμών. Οι πληροφορίες ακόμα είναι συγκεχυμένες, αλλά από τη σκηνή του εγκλήματος οι αστυνομικοί καταλήγουν σε ένα πρώτο συμπέρασμα ότι παιδί βρισκόταν στην αυλή όταν οι δράστες άνοιξαν πυρ.

Στο σημείο έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής τουλάχιστον 8 κάλυκες όμως, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι συνεχίζοντας την έρευνα θα εντοπίσουν και άλλους. Αδιευκρίνιστο επίσης παραμένει από τι όπλο είναι οι κάλυκες, ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Διαβάστε Επίσης  Μερομήνια: Πόσο θα υποφέρουμε από καύσωνες το φετινό καλοκαίρι

Στο σημείο επικράτησε ένταση και χρειάστηκε ειδική επιχείρηση για να μπορέσει το παιδί να μεταφερθεί γρήγορα στο νοσοκομείο , όπου δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έχασε τη ζωή του.

Αυτή την ώρα έχουν κληθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην Οδό Μαρίνου Αντύπα 13 στο Ζεφύρι, ενώ για την υπόθεση ενημερώνονται και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών το οποίο μάλιστα δεν αποκλείεται να αναλάβει την υπόθεση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *