Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10 . Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA.

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 8 στις 16/10/2023
Επεισόδιο 8
Δευτέρα

Η μπουκαπόρτα του Φοίνιξ σπάει και το γκαράζ του πλοίου αρχίζει να γεμίζει νερά. Ο Μιχάλης προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σώσει την κατάσταση, αλλά ο καπετάνιος δεν είναι πρόθυμος να τον διευκολύνει.

Η Ειρήνη καταλαβαίνει πως ο εφιάλτης της γίνεται πραγματικότητα και ο Πέτρος πως ότι έζησε στο χωριό του ήταν μόνο η αρχή της τραγωδίας. Η Λίνα προσπαθεί να βρει το σκύλο της που έχει χαθεί, ο Μάκης να απεγκλωβίσει τους φίλους του από τη νυφική καμπίνα, ενώ ο Άγγελος καλείται να αποφασίσει για την ζωές των δύο κρατουμένων που συνοδεύει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τραγική φιγούρα η Δήμητρα – Σπαράζει στην αγκαλιά του Κουράκου

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 9 στις 17/10/2023
Επεισόδιο 9
Τρίτη

Το πλοίο βουλιάζει γρήγορα. Ένα μονό σκάφος ξεκινάει μέσα στη φορτούνα για τον τόπο του ναυαγίου και είναι αυτό του Ιπποκράτη. Στο κατάστρωμα επικρατεί πανικός, ενώ ελάχιστες σωστικές βάρκες πέφτουν στη θάλασσα.

Η Λίνα καταφέρνει να βρει μία θέση σε μία απ’ αυτές, αλλά χάνει τον Ηρακλή. Η Ειρήνη και ο Απόστολος πέφτουν στην θάλασσα. Το Φοίνιξ βυθίζεται και τα νέα φτάνουν στα Χανιά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική αποφασίζει να μείνει δίπλα στο Μαθιό

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 8 στις 18/10/2023
Επεισόδιο 10
Τετάρτη

Ο Ιπποκράτης βουτάει στη θάλασσα και σώζει την Ειρήνη, η οποία συνέρχεται στην αγκαλιά του. Ο Πέτρος ανασύρεται μισοπεθαμένος και μεταφέρεται στο νοσοκομείο μαζί με τους ελάχιστους επιζώντες.

Τα νέα για το ναυάγιο φτάνουν στα Χανιά στο χωριό του Πέτρου στα Κύθηρα και στο σπίτι της Στέλλας. Ο πλοιοκτήτης και ο δικηγόρος του προσπαθούν να αποποιηθούν των ευθυνών τους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *