Σασμός: Η Καλλιόπη ανοίγει ξανά τη βεντέτα με τους Βρουλάκηδες

Νέες ανατρεπτικές εξελίξεις έρχονται στη σειρά «Σασμός», με την Καλλιόπη να ορκίζεται εκδίκηση, καθώς με κάποιο τρόπο επιβεβαιώνονται οι υποψίες που είχε τόσο καιρό.

Οι υποψίες της Καλλιόπης επιβεβαιώνονται

Καθώς η στάση του Αντρέα για το σασμό ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες γίνεται κατανοητή από όλους, η Στέλλα παραιτείται από δικηγόρος του. Την ίδια στιγμή η γιαγιά Ειρήνη χαροπαλεύει και ο Αντρέας προχωρά το σχέδιο εκδίκησης.

Παράλληλα σύμφωνα το περιοδικό 7 μέρες TV, όπως θα δούμε στη συνέχεια η Καλλιόπη δέχεται μια επίσκεψη που θα ξυπνήσει το μίσος της για τους Βρουλάκηδες. Η πόρτα χτυπά και ένας παλιός συγκρατούμενος του Βασίλη Σταματάκη, ο Σταμάτης, εμφανίζεται μπροστά στην καπετάνισσα και αρχίζει να της λέει ότι λίγο πριν φύγει από τη ζωή ο άντρας της, του ζήτησε να της μεταφέρει ένα μήνυμα -Ότι ο Παύλος τα έκανε όλα-.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Θα πάρεις την θέση του Κίμωνα;»

Η Καλλιόπη, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός», ταράζεται καθώς αυτό που μόλις άκουσε επιβεβαιώνει τις υποψίες που είχε όλα αυτά τα χρόνια. Για να σιγουρευτεί όμως ότι ο άγνωστος λέει αλήθεια του ζητά αποδείξεις και εκείνος της δίνει ένα μενταγιόν και τον αναπτήρα του άντρα της. Η οργή της είναι τόση που αμέσως την οδηγεί στο επόμενο της βήμα. Να πάρει δηλαδή εκδίκηση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αναστασία πιάνει στα πράσα Ιάκωβο και Αθηνά

Έτσι καλεί τον Αστέρη και τον Μαθιό λέγοντας τους ότι έχει κάτι σημαντικό να τους πει. Τίποτα πλέον δεν μπορεί να τη σταματήσει… Μια νέα βεντέτα αρχίζει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *