Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας ξυλοκοπά μέχρι θανάτου την Αλεξάνδρα

 

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας ξυλοκοπά μέχρι θανάτου την Αλεξάνδρα

 

Η αγωνία θα χτυπήσει και πάλι κόκκινο στα νέα επεισόδια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», καθώς ο Μάρκος θα βάλει στο μάτι τη Μαργέτα και θα θελήσει να την… εξαφανίσει!Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας ξυλοκοπά μέχρι θανάτου την Αλεξάνδρα

 

Έχει όμως δίκιο;

Το σχέδιο της Αλεξάνδρας και του Μάρκου να το σκάσουν με τα παιδιά, πέφτει στο κενό, καθώς ο Ιάσωνας εμποδίζει τη γυναίκα του να φύγει και προχωρά μάλιστα στην τιμωρία της, τυφλωμένος από την προδοσία της.

Εντωμεταξύ ο Μάρκος που έχει πάει στο σημείο συνάντησής τους, καθώς η ώρα περνά, καταλαβαίνει πως το σχέδιό τους απέτυχε και υποπτεύεται πως για αυτό ευθύνεται η Μαργέτα, η οποία γνώριζε και είχε πει ότι θα τους βοηθούσε.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Αν πειράξεις τον Μαθιό υπέγραψες την καταδίκη σου»

Όταν στεναχωρημένος επιστρέφει στο σπίτι μαζί με τον γιο του, η Ευγενία έξαλλη που πήρε το παιδί τον κατηγορεί ότι το απήγαγε. Η Αλεξάνδρα που κρατείται κλεισμένη στο σπίτι με τη βία από τον Ιάσωνα, βρίσκει έναν σύμμαχο στο πρόσωπο της Ουρανίας.

Από την άλλη ο Μάρκος θέλει να εκδικηθεί τη Μαργέτα θεωρώντας την υπεύθυνη για όλο αυτό και έτσι αργότερα όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», η Μαργέτα, όταν ξεσπά πυρκαγιά στο Κιάρι, είναι έτοιμη να πληρώσει για τις αμαρτίες του παρελθόντος. Ευθύνεται όμως;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αρνείται να πάει στο γάμο της Βασιλικής και φεύγει

Ενώ την ίδια στιγμή τόσο οι εργάτες όσο και ο Ιάσωνας προσπαθούν με νύχια και με δόντια να σβήσουν τη φωτιά. Παράλληλα η Αλεξάνδρα προσπαθεί να βρει τρόπο να διαφύγει, ενώ ο Μάρκος τελικά ανακαλύπτει ποιος είναι ο πραγματικός καταδότης του σχεδίου τους και τον εκδικείται.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *