Η Μάγισσα: Ο Πατέρας του μωρού ήταν ο Τζανής- Για αυτό το σκότωσαν

 

Η Μάγισσα: Ο Πατέρας του μωρού ήταν ο Τζανής- Για αυτό το σκότωσαν

 

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Πατέρας του μωρού ήταν ο Τζανής- Για αυτό το σκότωσαν Η Μάγισσα: Ο Πατέρας του μωρού ήταν ο Τζανής- Για αυτό το σκότωσαν

 

Όπως θα αποδειχθεί η Θεοφανώ είχε δίκιο που δεν ήθελε να μοιραστεί με κανέναν το όραμά της προκειμένου να προστατεύσει τον Μάρκο.

Αν είχε μιλήσει θα έβαζε κίνδυνο τη ζωή του και μάλιστα άδικα αφού εκείνος δεν είχε καμία σχέση με την δολοφονία του παιδιού του.

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, πίσω από αυτή την αποτρόπαια πράξη βρίσκεται η Δαμιανή, η οποία σκότωσε το μωρό με τη βοήθεια της Πολυξένης. Ποιος ήταν όμως ο πραγματικός λόγος που αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Συμμαχία Αντιγόνης- Μάνου ενάντια στον Ισίδωρο

Όπως θα δείτε στα προσεχή επεισόδια το μωρό έχει ένα σημάδι το οποίο δεν είχε παρατηρήσει μόνο η ίδια αλλά και η Γερακίνα.

Από το σημάδι αυτό η Δαμιανή κατάλαβε ότι το παιδί που έφερε στον κόσμο η Μεταξία δεν ήταν του Μάρκου αλλά του Τζανή, του δικού της γιου.

Αυτός ο φόβος ήταν που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα δουν και οι υπόλοιποι το σημάδι και το μυστικό θα αποκαλυφθεί θέλησε να προστατεύσει το γιο της από το μένος του Μάρκου και του Μιχαήλ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ανατροπή: Η Ευτυχία σκοτώνει τον Ανέστη

Ξέρει πως ούτε ο ένας ούτε ο άλλος θα δεχόταν αυτή την ντροπή και η παράνομη αυτή η σχέση θα οδηγούσε το γιο της με μαθηματική ακρίβεια στο θάνατο.

Η μόνη λύση λοιπόν ήταν να σκοτώσει το παιδί και για να μπορέσει να το αρπάξει έκλεψε το κλειδί του Μάρκου. Το τραγικό της υπόθεσης βέβαια είναι ότι για να γλιτώσει τη ζωή του γιου της σκότωσε το εγγόνι της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *