Η Μάγισσα: Άτυπος πόλεμος ξεσπά ανάμεσα στον Μάρκο και τ…

 

 

Η Μάγισσα: Άτυπος πόλεμος ξεσπά ανάμεσα στον Μάρκο και τ…

 

Εκτός από τις σχέσεις των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων που βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού όπως βλέπουμε στη σειρά του ANT1 «Η Μάγισσα» πόλεμος φαίνεται να ξεσπά και ανάμεσα στον Μάρκο και στον Τζανή.Η Μάγισσα: Άτυπος πόλεμος ξεσπά ανάμεσα στον Μάρκο και τ…

Το χάσμα ανάμεσά τους είναι τεράστιο

Η παλιά έχθρα ανάμεσα στους Γερακάρηδες και τους Λασκαραίους αναζωπυρώνεται και ο Σπήλιος είναι αποφασισμένος να εξαφανίσει τον Μιχαήλ και να κατακτήσει τον τίτλο του μεγαλύτερου καπετάνιου στη Μάνη, αδιαφορώντας για το κόστος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 17, 18, 19, 20

Ο Σπήλιος έχει μια συνάντηση με τον Μιχαήλ που θα καθορίσει το μέλλον όλων.

Ο Μιχαήλ κάνει μια πρόταση στον Σπήλιο, που μπορεί να φέρει στο προσκήνιο την παλιά τους αντιπαλότητα. Η πρόταση του Λάσκαρη να σταματήσει ο Σπήλιος το κούρσεμα προκαλεί την οργή της οικογένειας Γερακάρη. Οι δύο πατριάρχες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα ενώ την ίδια στιγμή κανείς από τους δύο δεν είναι πρόθυμος να υποχωρήσει.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: «Οι άνθρωποι που δεν υπακούν τον Μπουραντά περνούν απέναντι»

Την ίδια ώρα όμως η απόφαση του Μιχαήλ να δώσει περισσότερη εξουσία στον Τζανή προκαλεί την αντίδραση του Μάρκου, ο οποίος αισθάνεται αδικημένος από τα σχέδια του πατέρα του.

Έτσι όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Μάγισσα», μέσα στον πύργο ξεσπάει μια κόντρα ανάμεσα στον Μάρκο και τον Τζανή.

Το χάσμα ανάμεσα τους είναι τεράστιο και έτσι και οι δύο είναι έτοιμοι να αγωνιστούν κάνοντας οτιδήποτε για να αποκτήσουν μια θέση δίπλα στον Μιχαήλ.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *