Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος : 13, 14, 15

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος : 13, 14, 15

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος 13, 14, 15: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος : 13, 14, 15

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 13 στις 09/10/2023
Επεισόδιο 13
Δευτέρα

Ο Πότης με το μονόπετρο στο χέρι περιμένει την απάντηση της Άννας, η οποία ζητάει χρόνο να σκεφτεί και ξαφνικά ξεκλειδώνει την πόρτα του καφενείου και φεύγει τρεχάτη…

Την ίδια ώρα, ο Λυκούργος απαιτεί από την Χάιδω να του πει γιατί κυκλοφορεί με την καραμπίνα. Η Άννα ζητάει από τον Αποστόλη την συμβουλή του για τον Πότη, ενώ η Δήμητρα παραδέχεται στην Αντωνία πως ζήλεψε φρικτά όταν η Αλκμήνη της είπε ότι της αρέσει ο Ορέστης.

Την ίδια ώρα, η Μαρίνα χάνεται στις σκέψεις της.Αργά το βράδυ, ο Δημοσθένης είναι και πάλι με την Ξένια, η οποία δεν διστάζει να τον ρωτήσει αν με την γυναίκα του είναι σε «λευκό» γάμο.

Την επόμενη μέρα, ο Στάθης πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να μάθει αν είχαν κάποιο νέο από τη βαλλιστική, στο λάστιχο του Φίλιππου.Η Άννα τελικά βρίσκει το θάρρος και πάει στο καφενείο και του λέει
επιτέλους «Ναι».

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 14 στις 10/10/2023
Επεισόδιο 14
Τρίτη

Η Αρετή έχει λυσσάξει να ανακαλύψει ποιος της έκλεψε την συνταγή της βραβευμένης πίτας. Λίγο αργότερα, η Βασιλική συναντάει τυχαία τον Μιλτιάδη και τον καλεί για φαγητό στο σπίτι. Εκείνος αρχικά δεν το βρίσκει καλή ιδέα, καθώς φοβάται μήπως ζηλέψει και πάλι ο Φίλιππος, αλλά η Βασιλική επιμένει.

Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς παίρνουν 48ωρη άδεια, ενώ ο Ισίδωρος ανήσυχος για την Μαρίνα, μεταφέρει στον Μάνο όσα του είπε η Αμαλία.

 

Στην ταβέρνα του Χρήστου καταφτάνει και ο Δημοσθένης με την Ξένια. Εκείνη τη στιγμή μπαίνουν στην ταβέρνα η Αρετή με την Αναστασία και με το κινητό της φωτογραφίζει τον Δημοσθένη παρέα με την Ξένια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Έκανε κοπέλι η ανιψιά μου, με το φονιά του αδελφού της;»

Στο δίπλα
τραπέζι η Άννα σχολιάζει ότι το επόμενο πρωί η Ασπασία θα μάθει για τα καμώματα του Δημοσθένη, ενώ η Ξένια πιστεύει ότι η Αρετή θα τους καρφώσει στην γυναίκα του.

Το επόμενο πρωί, ο Λυκούργος προσπαθεί και πάλι να στριμώξει την Χάιδω για την καραμπίνα που είδε να έχει στο αμάξι της, αλλά εκείνη δεν φαίνεται διατεθειμένη να δώσει εξηγήσεις. Στο σπίτι των Βρεττάκων, ο
Ισίδωρος βλέπει την Μαρίνα να κλαίει αγκαλιά με τα ρουχαλάκια του μωρού, που ποτέ δεν ήρθε στον κόσμο, και ανησυχεί για την κατάσταση της.

Λίγο αργότερα, η Ισμήνη επισκέπτεται την Μαρίνα, η οποία νιώθει υπεύθυνη για τον χαμό του μωρού και φαίνεται να μην έχει διάθεση να συνεχίσει τη ζωή της.

Ο Φίλιππος φτάνει στην Αρεόπολη με τον Παρασκευά και ο Στάθης σπεύδει να ενημερώσει τον Κουράκο, ο οποίος ζητάει από τον Βαγιάκο να βάλει πολιτικά ρούχα και να γίνει σκιά του Στεφανέα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αρετή πηγαίνει στην Ασπασία για να της πει τα νέα του άντρα της. Ο Στάθης ενημερώνει τον Φίλιππο ότι ο Κουράκος έβαλε τον Βαγιάκο να τον παρακολουθεί, ενώ ο Λαμπράκος ευχαριστεί την Μαργαρίτα που πίστεψε στην αθωότητα του.

Κι ενώ η Άννα φαντάζεται το νυφικό της, η Ιουλία τηλεφωνεί στον Στάθη λέγοντας του να πάει αμέσως στο σπίτι της. Φτάνοντας εκεί ανήσυχος ρωτάει να μάθει τι έχει συμβεί κι εκείνη του δείχνει το λάπτοπ: «Κοίτα!
Ταυτοποιήθηκε το DNA που έστειλα τότε! Υπάρχει συμβατότητα με ένα κορίτσι!» του λέει και κοιτάζονται ταραγμένοι…

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 15 στις 11/10/2023
Επεισόδιο 15
Τετάρτη

Ο Στάθης ταραγμένος ρωτάει την Ιουλία αν μπορούν να δουν φωτογραφία της κοπέλας κι εκείνη του εξηγεί πως μόνο αν θέλει η ίδια θα μπορέσουν να μάθουν ποια είναι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τραγικό τέλος του Δημήτρη στη σειρά

Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος ανήσυχος για τη κατάσταση της Μαρίνας μιλάει στον Μάνο, ο οποίος του λέει ότι αυτό που τον ανησυχεί περισσότερο είναι ότι ακόμα δεν δεν έχει ξεκινήσει να πηγαίνει στο μαγαζί της.

Έχει βραδιάσει και η Δήμητρα φτάνει στο σπίτι του Ορέστη για φαγητό. Εκεί, λοιπόν, η αστυνόμος του κάνει κάποιες ερωτήσεις για το πως έφτασε στη μεταμόσχευση καρδιάς.

Την ίδια ώρα, φαίνεται πως κάτι αρχίζει να ανθίζει ανάμεσα στην Ειρήνη και τον Παρασκευά, ο οποίος την συνοδεύει στο σπίτι της έπειτα από μια νυχτερινή τους έξοδο. Εκείνος την τραβάει και την φιλάει και η Ειρήνη τον οδηγεί στον κήπο από την πλαϊνή πόρτα.

Ο Δημοσθένης τους πιανει στα πράσα! Την επόμενη μέρα, η Ιουλία καθώς κοιτάζει το λάπτοπ και είναι έτοιμη να γράψει μήνυμα στην κοπέλα που
ταυτοποιήθηκε το dna, το μετανιώνει και θυμάται και πάλι το ατύχημα που είχε με την μηχανή.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Σωτήρης, στον ελαιώνα πλησιάζει τον Μιλτιάδη λέγοντας του ότι είναι έτοιμος. Ο Μάνος περνάει από το ανθοπωλείο να δει την Μαρίνα, αλλά εκείνη ξεσπά και γίνεται επιθετική. Η Ιουλία μοιράζεται με την Αφροδίτη, τον φόβο της μήπως δεν της απαντήσει η κοπέλα, ενώ ο Δημοσθένης κάνει μια πρόταση στην Ξένια.

Η Ξένια τον κοιτά απορημένη και τον ρωτάει τι πρέπει να του προσφέρει για να αποκτήσει όλα αυτά. «Ένα παιδί.. κάνε μου ένα μωρό με συμβολαιογραφική πράξη! Ότι θα μου το παραδώσεις και δεν θα έχεις καμία σχέση μαζί του! Θα το μεγαλώσω εγώ με την γυναίκα μου!», της λέει αφήνοντας τη άναυδη.

Η Ιουλία κάθεται και πάλι μπροστά στον υπολογιστή της. Παίρνει βαθιά ανάσα γράφει «Γεια σου», πατάει αποστολή και περιμένει. Τα μάτια της είναι καρφωμένα στην οθόνη, η αγωνία της χτυπάει κόκκινο και ξαφνικά
στην οθόνη γράφει ««ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ»!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *