Το Ναυάγιο: Η Αρχή του τέλους

 

 

Το Ναυάγιο: Η Αρχή του τέλους

 

Το Ναυάγιο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την αρχή του τέλους.

 

Η αρχή του τέλους

Η κακοκαιρία αρχίζει να γίνεται αισθητή από τα πρώτα κιόλας λεπτά που αναχωρεί το πλοίο από το λιμάνι και ο Μιχάλης προσπαθεί να πείσει τον καπετάνιο να χαμηλώσει ταχύτητα. Σύμφωνα με το myTV όσο όμως και να τον προειδοποιεί ο νεαρός για την κακοκαιρία και την κακή κατάσταση του πλοίου ο καπετάνιος είναι ανένδοτος.

Τα κύματα χτυπούν αλύπητα το Φοίνιξ και ο Αποστόλης πέφτει και χτυπάει το κεφάλι του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Φίλιππος: «Τον πυροβόλησα για να τον σκοτώσω»

Την ίδια ώρα φτάνει σήμα στον ασύρματο πως πάνω στο πλοίο υπάρχει ένας δολοφόνος. Οι συνεχείς αναταράξεις προκαλούν μεγάλη αναστάτωση στους επιβάτες και ο Μιχάλης παλεύει να λογικεύσει τον καπετάνιο.

Ο Πέτρος ακούει ένα μέλος του πληρώματος να ενημερώνει τον Άγγελο ότι είναι καταζητούμενος και χάνει την γη κάτω από τα πόδια του. Παράλληλα η Λίνα ζητάει συγνώμη από τον Μάκη κι αυτός σε αντάλλαγμα της ζητάει ένα ραντεβού όταν φτάσουν στην Αθήνα.

Ένα ραντεβού όπως ίσως η μοίρα τους στερήσει.

Την ίδια στιγμή η χωροφυλακή ανακρίνει τον παπά και την παπαδιά για τη φυγή του Πέτρου ενώ ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Λίνα το έσκασε με το Φοίνιξ και τρελαίνεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Χάιδω: «Το αίμα πληρώνεται με αίμα Βαφέα»

Οι νεόνυμφοι κλειδώνονται στην καμπίνα τους και ξεκινούν τον μήνα του μέλιτος την ώρα που ο Βασίλης επιμένει να μάθει ποιος είναι ο εραστής της Ασημίνας.

Τα κύματα χτυπούν ανελέητα το Φοίνιξ και τα αυτοκίνητα στο γκαράζ λύνονται.

Το πλήρωμα τρέχει να σώσει την κατάσταση αλλά είναι ήδη αργά. Ένα φορτηγό χτυπάει στην μπουκόπορτα και τα νερά μπαίνουν ερμητικά μες στο πλοίο. Είναι η αρχή του τέλους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *