Η Γη της Ελιάς: «Το μωράκι μας δεν τα κατάφερε»

 

 

Η Γη της Ελιάς: «Το μωράκι μας δεν τα κατάφερε»

 

Ανατρεπτικές αναμένονται απόψε (5/10) οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς με τον Μάνο να ανακοινώνει στην Μαρίνα, ότι το μωρό του δεν τα κατάφερε.Η Γη της Ελιάς: «Το μωράκι μας δεν τα κατάφερε»

Έπειτα από μέρες που η Μαρίνα δεν άκουγε το μωρό, πήγε στον γιατρό της κι εκείνος την ενημέρωσε ότι πρέπει να γεννήσει πρόωρα. Ο γιατρός όμως ανακοίνωσεήδη στον Μάνο ότι το μωρό τους είναι νεκρό.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Επεισόδια 91, 92 ,93 , 94

Ήρθε η ώρα να το μάθει και η Μαρίνα, η οποία ξεσπάει σε λυγμούς.

Όλες οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο 5/10 της Γης της Ελιάς

 

Ο Δημοσθένης βγάζει για φαγητό στην ταβέρνα μία άγνωστη γυναίκα, την Ξένια (Άντρεα Χάννα), και όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι ζευγάρι.

Από την άλλη, η Αρετή πιέζει την Ασπασία να της πει τι είναι αυτό που την απασχολεί, αλλά εκείνη ντρέπεται να της μιλήσει και κρατάει για τον εαυτό της το ένοχο μυστικό της.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς, επεισόδια 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72

Η Αθηνά και η Μαργαρίτα, όσο περνούν οι μέρες, προβληματίζονται με τη στάση της Φιλιώς η οποία έχει κλειστεί στο δωμάτιό της και ζωγραφίζει δυσάρεστες και ζοφερές εικόνες.

Η Ασπασία, μην αντέχοντας άλλο την ψυχρή στάση του Δημοσθένη απέναντί της, τον ρωτάει ευθέως ποια θα είναι στο εξής η σχέση τους, κι εκείνος εκρήγνυται.

 

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *