Ινκόγκνιτο στο νησί της Μυκόνου η Αθηνά Ωνάση – Έκρυβε το πρόσωπό της με μαντίλι

 

Ινκόγκνιτο στο νησί της Μυκόνου η Αθηνά Ωνάση - Έκρυβε το πρόσωπό της με μαντίλι

Ινκόγκνιτο στο νησί της Μυκόνου η Αθηνά Ωνάση – Έκρυβε το πρόσωπό της με μαντίλι

 

Η χρυσή κληρονόμος επισκέφθηκε την Ελλάδα μετά από χρόνια

Στα 13 της έκανε δήλωση λέγοντας ότι νιώθει απέχθεια και αποτροπή για οτιδήποτε Ελληνικό.

Η μοναδική κληρονόμος της Χριστίνας Ωνάση, Αθηνά, η οποία κληρονόμησε το 55% της περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση παρά το γεγονός πως δεν θέλει να βλέπει την χώρα μας ούτε ζωγραφιστή πριν από ένα 24ωρα εθεάθη στο νησί της Μυκόνου να προσπαθεί να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά της από τον κόσμο.

Ινκόγκνιτο, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό, περνά όμορφες στιγμές με φίλους κι όχι με σύντροφο, στο νησί των ανέμων, η χρυσή κληρονόμος.

 

Ινκόγκνιτο στο νησί της Μυκόνου η Αθηνά Ωνάση – Έκρυβε το πρόσωπό της με μαντίλι

 

Διαβάστε Επίσης  Μαρίνα Σάττι: «Ντρεπόμουν να με πάρει ο μπαμπάς μου απ’το φροντιστήριο γιατί είναι μαύρος, είχα να δω τον 13 χρόνια»

Κατά πόσο μειώθηκε τα τελευταία χρόνια η περιουσία των 2,3 δις που άφησε ο Αριστοτέλης, στην Αθηνά

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε, η αποβολή της, η προδοσία και το διαζύγιο της από τον Αλβάρο ), την έκαναν να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Όχι όμως μόνο αυτό! Mέχρι σήμερα έχει πουλήσει μεγάλο μέρος της περιουσίας της οικογένειας της.

Ο Σκορπιός η μεγάλη αγάπη του Αριστοτέλη Ωνάση, πλέον ανήκει σε Ρώσους (δείτε πόσο πουλήθηκε), ενώ οικόπεδα τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό που ανήκαν στην μητέρα της πλέον βρίσκονται σε διαφορετικά χέρια.

Ανά τα χρόνια μάλιστα, η περιουσία που της άφησε ο παππούς της, Αριστοτέλης Ωνάσης, έχει μειωθεί δραματικά, με τα ξένα μέσα να λένε πως η χρυσή κληρονόμος “φτωχαίνει”, αφού έχει φτάσει πολύ χαμηλά από τα 2,3 δισεκατομμύρια που της άφησε η οικογένεια της.

Διαβάστε Επίσης  Σαρακοστή: Ήθη και έθιμα της λαϊκής μας παράδοσης από όλη την Ελλάδα

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη, η περιουσία της είχε εκτιμηθεί στα 2,3 δισεκατομμύρια, ωστόσο, σήμερα εκτιμάται πως είναι κάτω από 500 εκατομμύρια!

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης της άφησε ακίνητη περιουσία αξίας μισού δισ, καταθέσεις στις ΗΠΑ 40 εκ., καταθέσεις στη Λατινική Αμερική 90 εκ, επενδύσεις εταιρειών 200 εκ. και άγνωστο ποσό σε ελβετικές τράπεζες. Ωστόσο σήμερα η Αθηνά Ωνάση έχει μόνο λιγότερα από 500 εκ., 217 τραπεζικούς λογαριασμούς, 300 εκ. μετρητά, πολλές μετοχές και ράβδους χρυσού.

Μπορεί αυτά τα ποσά να μας φαίνονται σοκαριστικά, για τα δεδομένα τα δικά τους, όμως, μιλάμε για τεράστια απώλεια χρημάτων. Να σημειωθεί, ότι η Αθηνά Ωνάση φημολογείται πως εδώ και 5 χρόνια βρίσκεται σε νέα σχέση και μάλιστα ο σύντροφος είναι χωρισμένος με παιδιά.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *