Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική βλέπει πάλι εφιάλτη με τον Φίλιππο και…

 

 

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική βλέπει πάλι εφιάλτη με τον Φίλιππο και…

 

Αγωνιώδεις οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο (3/10) στη Γη της Ελιάς, με την Βασιλική να βλέπει ξανά εφιάλτη με τον Φίλιππο και να ανησυχεί.Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική βλέπει πάλι εφιάλτη με τον Φίλιππο και…

Αυτό της εντείνει την αγωνία και το κακό προαίσθημα το οποίο έχει. Θα δούμε με ποιον το μοιράζεται και πώς θα εξελιχθεί ο φόβος της και η αγωνία της. Παράλληλα, ένας χωρισμός ξεκινάει με την Μαρίνα να ζητάει από τον Μάνο να χωρίσουν.

 

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια: 37 , 38

Όλες οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο 3/10 στην Γη της Ελιάς

 

Η Μαρίνα ζητά από τον Μάνο να χωρίσουν κι ετοιμάζει τη βαλίτσα της για να φύγει από σπίτι.Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική βλέπει πάλι εφιάλτη με τον Φίλιππο και…

Η σχέση του Πότη με την Άννα είναι πλέον επίσημη. Ο Αποστόλης όμως αντιδρά και ξεκαθαρίζει ότι θα βάλει τον Πότη σώγαμπρο στο σπίτι του.

Η Βασιλική βλέπει πάλι εφιάλτη με τον Φίλιππο και το κακό της προαίσθημα ενισχύεται.

Η Μαρίνα είναι ανένδοτη και ετοιμάζεται να μιλήσει στην Αγγελική για το διαζύγιο. Ο Μάνος, ωστόσο, της κάνει κατάθεση ψυχής και της ζητά ταπεινά συγγνώμη. Ο Ισίδωρος και η Αμαλία συνεχίζουν τις βόλτες στην Αθήνα και το δέσιμο μεταξύ τους γίνεται όλο και πιο δυνατό.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί τον φόνο στον παπά

Η Ασπασία συναντά τη Χάιδω και της αποκαλύπτει ότι μίλησε στον Δημοσθένη για την Ειρήνη.

Οι εντάσεις ανάμεσα στην Αντωνία και την Αλκμήνη επηρεάζουν την απόδοσή τους στη δουλειά και ο Κωνσταντίνος αναλαμβάνει να τους τρίξει τα δόντια.

 

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *