Παγιδευμένοι: Ραντεβού θανάτου με τον ψυχοπαθή δολοφόνο

 

Παγιδευμένοι: Ραντεβού θανάτου με τον ψυχοπαθή δολοφόνο

 

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε ένα ραντεβού θανάτου με τον ψυχοπαθή δολοφόνο.

 

Η Άννα δέχεται την πρόταση του Σταύρου να γίνει το δόλωμα για να πιάσουν το δολοφόνο της Κατερίνας παρά τις αντιρρήσεις του Δημήτρη, ο οποίος φοβάται ότι θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της.

 

Ο Σταύρος παίζει το τελευταίο του χαρτί προκειμένου να πιάσει το φονιά της Κατερίνας.

Αποκαλύπτει στην Άννα ότι ο δολοφόνος έστειλε σημείωμα στο Δημήτρη με το οποίο ζητάει να πάει εκείνη το μαχαίρι στο ξενοδοχείο όπως και ότι ο άντρας της, το κράτησε κρυφό προκειμένου να την προστατέψει.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ζούμ στα Σίριαλ, η Άννα στην αρχή είναι διστακτική αλλά όταν επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του αποφασίζει να αναλάβει δράση. “Αυτή είναι η μοναδική μας ευκαιρία να τον πιάσουμε” της τονίζει ο Σταύρος, ο οποίος πάνω στην απελπισία του δεν θα διστάσει να έρθει αντιμέτωπος ακόμα και με τους κολλητούς του.

Όταν το μαθαίνει βέβαια ο Δημήτρης ξεσπάει άγριος καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι. Εκείνη όμως είναι αποφασισμένη να το κάνει και δεν ακούει κουβέντα. “Εγώ θα αποφασίσω! Θα συμμετέχω στην επιχείρηση” του λέει με έντονο ύφος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Πυροβολούν τον Φίλιππο εν ψυχρώ

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας στήνουν εκ νέου την αποστολή με κεντρικό πρόσωπο αυτή τη φορά την Άννα. Αυτό που τονίζουν και οι δύο τους στους αστυνομικούς που θα συμμετέχουν είναι πως δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό λάθος, αφού αυτό μπορεί να κοστίσει τη ζωή της.

Αργά το απόγευμα η Άννα φτάνει στο ξενοδοχείο. Ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Ανδρέας παρακολουθούν την κάθε της κίνηση μέσα από τις κρυφές κάμερες που έχουν βάλει παντού.

Εκείνη ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες που της έχουν δώσει και λίγο αργότερα μπαίνει στο δωμάτιο και αφήνει το μαχαίρι στο συρτάρι, όπως ακριβώς έχει ζητήσει ο ανώνυμος αποστολέας του σημειώματος. Τη στιγμή όμως που ετοιμάζεται να βγει από το δωμάτιο χτυπάει το τηλέφωνο και μπαίνει στον πειρασμό να το σηκώσει.

“Αν θέλεις να με συναντήσεις έλα στο πάρκινγκ, αλλά αυτή τη φορά μόνη σου. Χρησιμοποίησε το ασανσέρ για τα εμπορεύματα” της λέει ο εκτελεστής που βρίσκεται στην άλλη άκρη της γραμμής.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: ο Άγγελος αναγκάζει την Καλλιόπη να ομολογήσει

Παράλληλα έντρομος ο Δημήτρης ανακαλύπτει ότι κάποιος του παρακολουθεί με drone.

“Είναι παιχνίδι” λέει στον Ανδρέα και στον Σταύρο ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία την Άννα. Εκείνη δε βγαίνει από το ασανσέρ όπως θα έπρεπε βάσει σχεδίου και καταλαβαίνουν ότι κάτι έχει συμβεί. Και δεν κάνουν λάθος αφού η Άννα έχει καταφέρει να τους ξεφύγει και πηγαίνει κρυφά στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, για να συναντήσει τον δολοφόνο.

 

Ο Σπύρος επιβεβαιώνει τους φόβους του Δημήτρη

Ο Δημήτρης συνειδητοποιεί ότι η Άννα δεν βγαίνει από το ασανσέρ και ανήσυχος για την τύχη της αγαπημένης του τηλεφωνεί αμέσως στον πατέρα του, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο, στο πλευρό του καινούργιου του αφεντικού.

Του ζητά να πάει στο δωμάτιο που βρίσκεται το μικρό αγόρι το οποίο είναι και ο μοναδικός μάρτυρας της στυγερής δολοφονίας που προσπαθούν να εξιχνιάσουν. Λίγο αργότερα ο Σπύρος τον ενημερώσει ότι το παιδί έχει εξαφανιστεί και ενδεχομένως έχει πέσει θύμα απαγωγής. Οι φόβοι του Δημήτρη επιβεβαιώνονται.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *