Η Γη της Ελιάς 24/9: Το παγιδευμένο βαν και η παρακολούθηση με τάμπλετ

 

Η Γη της Ελιάς 24/9: Το παγιδευμένο βαν και η παρακολούθηση με τάμπλετ

 

Ο γ’ κύκλος της σειράς «Η Γη της Ελιάς» που μας έχει καθηλώσει τις δύο προηγούμενες σεζόν, ξεκινά σήμερα 24/9 στις 21.00 στο MEGA με συγκλονιστικές εξελίξεις για τους ήρωες της από τα πρώτα επεισόδια.

Ανατρεπτικές εξελίξεις

Η καταδίωξη της αστυνομίας αναγκάζει τέσσερις ληστές να εισβάλουν στο σπίτι της οικογένειας Βρεττάκου κατά τη διάρκεια δεξίωσης για τα εγκαίνια του Ιδρύματος «Σταύρος Βρεττάκος».

Μια ομηρεία ξεκινά, με απρόβλεπτες συνέπειες για τους ήρωες. Εντωμεταξύ Κουράκος, Στράτος και Βαγιάκος με δύναμη της αστυνομίας είναι έξω από του σπίτι του Ισίδωρου, την ώρα που μέσα οι ληστές ζητάνε τα κινητά των παρευρισκόμενων.

Πανικός κυριαρχεί ανάμεσα στους καλεσμένους, ενώ ο Ισίδωρος παρακαλεί τους ληστές να αφήσουν τη Μαρίνα ελεύθερη λόγω της εγκυμοσύνης της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αυτό είναι το μοναδικό στήριγμα του Αστέρη στη φυλακή

Καθώς ο Ισίδωρος προσπαθεί με το όπλο του να απειλήσει τους ληστές, ένας από αυτούς τον αναγκάζει να το πετάξει, τον αρπάζει και τον χτυπάει. Την ίδια ώρα η Αφροδίτη δίνει τις πρώτες βοήθειες σε έναν από τους ληστές που τραυματίστηκε.

Ταυτόχρονα ο Κουράκος μιλά με άλλον ληστή και αποφασίζει να στείλει μέσα ιατρική βοήθεια και ως αντάλλαγμα ζητά να ελευθερώσουν τις γυναίκες.

Εντωμεταξύ ο Κωνσταντίνος αναγνωρίζει έναν από τους ληστές και όταν καταφέρει να το σκάσει τηλεφωνεί στον Δημοσθένη και τον απειλεί. Τότε έξαλλος ο Δημοσθένης καλεί ένας από τους αδίστακτους άντρες του και του λέει να φύγουν από εκεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Αντρέι διεκδικεί όσα στερήθηκε ο πατέρας του

Την ίδια ώρα οι προσπάθειες της Αφροδίτης και ενός γιατρού να σώσουν έναν από τους ληστές πέφτουν στο κενό και εκείνος πεθαίνει.

Αργότερα φτάνει στο σημείο ένα παγιδευμένο με gps βαν, μετά από εντολή των ληστών και αφήνουν όλους ελεύθερους εκτός από δύο.

Αμέσως με τον Ισίδωρο και τον Λυκούργο ως ασπίδα, μπαίνουν στο φορτηγάκι και ξεκινούν, ενώ ο Κουράκος και η Δήμητρα τους παρακολουθούν μέσα από ένα τάμπλετ.

Οι ληστές φτάνουν σε μια παραλία, όπου βρίσκεται ένα φουσκωτό και εκεί δυο τύποι αρχίζουν να τους πυροβολούν μπροστά στον Ισίδωρο και τον Λυκούργο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *