Οι Πανθέοι 20/9: Η ζωή της Πέλλας κρέμεται από μια κλωστή

 

 

Οι Πανθέοι 20/9: Η ζωή της Πέλλας κρέμεται από μια κλωστή

 

Η επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ “Οι Πανθέοι” ξεκίνησε δυναμικά και συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό με τις καταιγιστικές εξελίξεις του. Τι θα δούμε σήμερα 20/9 στο νέο επεισόδιο των Πανθέων;Οι Πανθέοι 20/9: Η ζωή της Πέλλας κρέμεται από μια κλωστή

Στο αποψινό επεισόδιο (20/9) των Πανθέων, μεταξύ άλλων, θα δούμε την ζωή της Πέλλας να βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο.

 

Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο (20/9) της σειράς Πανθέοι

 

Ο Κίτσος εκλιπαρεί τον Ανδρέα να σώσει την τραυματισμένη Πέλλα χωρίς να την πάει στο νοσοκομείο, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στη Μάρμω. Όμως η ζωή της Πέλλας βρίσκεται σε κίνδυνο και ο Ανδρέας θα αναγκαστεί να ρισκάρει πολλά περισσότερα από την υπόληψη και το κύρος του…

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς – Μακελειό: Ο Δημοσθένης γαζώνει τους πάντες

Παράλληλα, ο Στάθης συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία που να αποδεικνύουν την παρατυπία που έχει εντοπίσει στην εταιρεία του Βαλλίδη. Το όνομα ενός Αρμένη προμηθευτή θα του τραβήξει την προσοχή.

Η Δέσποινα, στο μεταξύ, έχει μάθει για τη δυσμενή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η αδελφή της Μερόπη και για τον κίνδυνο να χάσει το σπίτι της και αποφασίζει να τη βοηθήσει.

Τέλος, ο Ισίδωρος προσεγγίζει τη Μιρέλλα αναζητώντας τη σκοτεινή πλευρά του πατέρα του, η Χρυσοστόμη προσπαθεί να τον αποτρέψει να σκαλίζει το παρελθόν, ενώ ο Μαρμάρης επιχειρεί με κάθε μέσο να τον πείσει να ξανανοίξει τα Μεταλλεία.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ μαθαίνει πως στη δολοφονία της μητέρας της ήταν ανακατεμένοι και οι Λασκαρέοι

Τα κλειστά μεταλλεία που κρατούν κρυμμένα τα μυστικά των Πανθέων εδώ και καιρό.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *