Η Γη της Ελιάς – Τους πιάνει στα πράσα: «Δεν θα με ξαναδείς»

 

 

Η Γη της Ελιάς – Τους πιάνει στα πράσα: «Δεν θα με ξαναδείς»

 

Χαμός αναμένεται να γίνει στα νέα επεισόδια της σειράς του Mega, Γη της Ελιάς ειδικά όσον αφορά την Μαρίνα, τον Μάνο και την Αφροδίτη.Η Γη της Ελιάς – Τους πιάνει στα πράσα: «Δεν θα με ξαναδείς»

 

Όπως έχει γίνει γνωστό καιρό τώρα, η Μαρίνα θα χάσει το παιδί της και δεν θα θέλει να βλέπει μπροστά της κανέναν, ούτε καν τον Μάνο ενώ δεν θα σταματήσει να κατηγορεί τον εαυτό της για ότι έγινε.

Ο Μάνος θα ανησυχήσει πολύ για αυτό και θα αναγκαστεί να ζητήσει την ιατρική συμβουλή της φίλης του της Αφροδίτης, με την ίδια να του ζητά να βρίσκεται κοντά στην Μαρίνα ενώ του υποσχέθηκε πως θα παρακολουθεί και η ίδια τη κατάστασή της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Σοκ: «Σε μία ώρα θα είμαι στο τμήμα, θα σου πω όλη την αλήθεια»

Όμως η Μαρίνα θα παρεξηγήσει την ξαφνική συμπεριφορά της Αφροδίτης και το γεγονός πως μπαινοβγαίνει συνέχεια στο σπίτι τους για αυτό και θα θεωρήσει πως ο Μάνος την απατά μαζί της, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς – Τους πιάνει στα πράσα: «Δεν θα με ξαναδείς»

Μάλιστα, δεν θα αργήσει να του επιτεθεί, κατηγορώντας τον πως φλερτάρει την Αφροδίτη.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Καλεί οικογενειακό συμβούλιο και ανακοινώνει ότι…

Φυσικά, εκείνος θα αρνηθεί τα πάντα όμως η Μαρίνα θα είναι αμετανόητη. Θα μαζέψει άρον άρον τα πράγματά της και φεύγοντας θα του πει:

«Φεύγω, δεν θα με ξαναδείς».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *