Η Γη της Ελιάς: Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσω για τα λάθη μου

 

Η Γη της Ελιάς: Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσω για τα λάθη μου

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα πει “ήρθε η ώρα να λογοδοτήσω για τα λάθη μου”.

 

Αρχικά, θα βρεθεί αντιμέτωπη με την απόφαση να χωρίσει από τον Λυκούργο, ένα γεγονός που θα την βάλει σε έναν πολύ δύσκολο συναισθηματικό αγώνα.

 

.Και δεύτερον, θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα όταν θα διαπιστώσει ότι η ζωή του γιου της κινδυνεύει λόγω δικών της λαθών.

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, ο Σωτήρης Βαφέας εμφανίζεται στην Αρεόπολη διψασμένος για εκδίκηση. Ο λόγος είναι ο θάνατος του αδελφού του, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τα χέρια της Χάιδως.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτά θα γίνουν μέχρι το συγκλονιστικό φινάλε

Αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση, στρέφει την προσοχή του στον Φίλιππο, τον οποίο βάζει στο στόχαστρο του και στήνει ενέδρα θανάτου. Παρόλο που πυροβολεί προς την κατεύθυνσή του, δυστυχώς γι’ αυτόν, δεν τον πετυχαίνει.

Ο Φίλιππος, αφού αποφεύγει την επίθεση του Σωτήρη, καταλαβαίνει την ταραχή που προκαλείται στη Χάιδω. Η αγωνία και ο φόβος της Χάιδω είναι αναπόφευκτοι, καθώς συνειδητοποιεί ότι η ζωή του γιου της κινδυνεύει λόγω των δικών της πράξεων και αποφάσεών της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πιάνει στα πράσα Βασιλική και Μιλτιάδη

Έτσι, λοιπόν, αναλαμβάνει άμεση δράση και καταφεύγει στον Κουράκο, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια και συμβουλές.

Στον Κουράκο, η Χάιδω εκφράζει την αγωνία της και τους φόβους της λέγοντας του: «Αστυνόμε, δεν θα αντέξω να χάσω κι άλλο παιδί. Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσω για τα λάθη μου αλλά πρέπει να με βοηθήσεις».

 

Ο αστυνόμος, αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κατάστασης, της υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προστατεύσει τον Φίλιππο και να αποτρέψει τον Σωτήρη από το να τον βλάψει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *