STAR: Με δεύτερη, late night εκπομπή η Ζήνα Κουτσελίνη

 

STAR: Με δεύτερη, late night εκπομπή η Ζήνα Κουτσελίνη

STAR: Με δεύτερη, late night εκπομπή η Ζήνα Κουτσελίνη

 

Για ακόμη μία χρονιά η Ζήνα Κουτσελίνη επέστρεψε στο «πόστο» της, και σε μία από τις αγαπημένες εκπομπές του τηλεοπτικού κοινού, «Αλήθειες με τη Ζήνα», όμως σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες ξεκίνησαν πριν το τέλος της περασμένης σεζόν, πριν καλά καλά κλείσει το πρώτο δεκαήμερο της σεζόν, η παρουσιάστρια ετοιμάζει δεύτερη εκπομπή στο STAR.

Όπως όλα δείχνουν, η έμπειρη παρουσιάστρια είναι έτοιμη να «ξεκλειδώσει» μία ακόμη ζώνη, μιας και η εκπομπή που ετοιμάζει είναι στην late night ζώνη.STAR: Με δεύτερη, late night εκπομπή η Ζήνα Κουτσελίνη

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή βρίζει τον Κωνσταντίνο: «Ντροπή σου»

 

Με δεύτερη εκπομπή στο STAR η Ζήνα Κουτσελίνη

 

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ της Real News, η εκπομπή αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο, και μέχρι στιγμής οι προετοιμασίες της τρέχουν πυρετωδώς. Συγκεκριμένα, η ομάδα έχει ξεκινήσει και πραγματοποιεί συσκέψεις, την ώρα που σιγά σιγά στήνεται και κατασκευάζεται το σκηνικό.

Οι λεπτομέρειες για τη δεύτερη εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR

Στόχος ωστόσο και της βραδινής της εκπομπής, είναι να διατηρήσει το κοινωνικό περιεχόμενο το οποίο διακατέχει και την πρωινή εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα», φιλοξενώντας τους πρωταγωνιστές μεγάλων θεμάτων που απασχολούν την επικαιρότητα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μαρίνα κι Αντώνης προετοιμάζονται για τους αρραβώνες

Η εκπομπή ανήκει στην late night ζώνη, επομένως θα ξεκινά κοντά στα μεσάνυχτα, κάτι που θα κριθεί όμως και από τον ανταγωνισμό που θα επικρατήσει μέχρι η εκπομπή να βγει στον αέρα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *