Η Παραλία: Ο Διονύσης αναζητά πληροφορίες για την κρυφή σχέση του γιου του

 

Η Παραλία: Ο Διονύσης αναζητά πληροφορίες για την κρυφή σχέση του γιου του

 

Η Παραλία: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Διονύσης αναζητά πληροφορίες για την κρυφή σχέση του γιου του.Η Παραλία: Ο Διονύσης αναζητά πληροφορίες για την κρυφή σχέση του γιου του

 

Ο Παύλος παρά το περιστατικό με τον Λώλο εξακολουθεί να βρίσκεται με την Καίτη.

 

Παράλληλα ο Διονύσης αναζητά πληροφορίες για την κρυφή σχέση του γιου του κάνοντας μία επίσκεψη στον Αρβανιτάκη.

Από την άλλη ο Καραχάλιος αποφασίζει να αντιμετωπίσει ανοιχτά τη Μαρία σχετικά μου με το παρελθόν της Ρηνιώς και οι αποκαλύψεις που ακολουθούν ανατρέπουν τα πάντα.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο – Γεράσιμος: «Αυτοί οι δυο δε θα είναι ποτέ μαζί»

Όσο συμβαίνουν όλα αυτά το παρελθόν του Χάρη συνεχίζει να τον στοιχειώνει τις νύχτες αποκαλύπτοντας σκοτεινά μυστικά της ζωής του, πριν την άφιξη του στην ειδυλλιακή παραλία. Οι ώρες περνούν και η Υπατία με τον Γιώργο επιστρέφουν στα Μάταλα με το κλίμα μεταξύ τους να είναι τεταμένο εξαιτίας της συζήτησης που είχαν στο ταξίδι τους.

Μάλιστα η αποφασιστικότητα της κοπέλας σχετικά με τα επόμενα βήματα της σχέσης της με το Γιώργο γίνεται όλο και πιο έκδηλη καθώς η πρόσφατη συμπεριφορά και οι πεποιθήσεις του την βρίσκουν αντίθετη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός - Spoiler: Αυτός είναι ο σκοτεινός χαρακτήρας που "εισβάλλει" στη σειρά

Την επόμενη μέρα ένα νέο περιστατικό βανδαλισμού στο καφενείο του Σήφη στρέφει τις υποψίες στους χίπηδες και βαθαίνει ακόμη περισσότερο το ρήγμα στην σχέση τους με τους ντόπιους.

Σύμφωνα με το myTV, ο βανδαλισμός σε συνδυασμό με την τραγική δολοφονία και τις κατηγορίες προς τους χίπηδες μαρτυρούν την προσπάθεια κάποιου να τους εκδιώξει από την γραφική παραλία των Ματάλων.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *