Η Παραλία: Πριν φύγει η Υπατία από την Κρήτη αρχίζει ο εφιάλτης

 

 

Η Παραλία: Πριν φύγει η Υπατία από την Κρήτη αρχίζει ο εφιάλτης

 

Η Παραλία: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού πριν φύγει η Υπατία από την Κρήτη θα αρχίσει ο εφιάλτηςΗ Παραλία: Πριν φύγει η Υπατία από την Κρήτη αρχίζει ο εφιάλτης

 

Οι αναμνήσεις κατακλύζουν την Υπατία και η σχέση της με τον Γιώργο αναζωπυρώνεται λίγο πριν οι δυο τους φύγουν από την Κρήτη και επιστρέψουν στο Λονδίνο.

 

Όμως τα μυστικά που κρύβουν οι Αρχοντάκηδες και τα οποία αρχίζει να υποψιάζεται και η Αντιγόνη δεν θα τους αφήσουν.

Όλα δείχνουν πως οι παράνομες δραστηριότητες που εκτυλίσσονται στην παραλία του χωριού γίνονται εν γνώση και με συμμετοχή ανθρώπων με αξιώματα, υπεράνω πάσης υποψίας στην μικρή κοινωνία του Ματάλων.

Με λίγες μόνο μέρες να έχουν απομείνει πριν αναχωρήσουν ξανά για το Λονδίνο η Υπατία αρχίζει να θυμάται τα παιδικά της χρόνια στην Κρήτη και μοιράζεται τις αναμνήσεις της με τον Γιώργο, με αποτέλεσμα η φλόγα που είχε αρχίσει να σβήνει μεταξύ τους να φουντώνει ξανά.

Αναμνήσεις κατακλύζουν όμως και τον Γράντο, ο οποίος αναλογίζεται την ευθύνη που είχαν οι βιολογικοί του γονείς στην εξέλιξη που είχε ο ίδιος ως άντρας. Το γεγονός πως τον εγκατέλειψαν όταν ήταν μικρός προφανώς τον επηρέασε βαθιά και πλέον δεν ξέρει πως να διαχειριστεί τα συναισθήματά του.

Στο μεταξύ ένα ατύχημα στο χωριό κινδυνεύει να εξελιχθεί σε τραγωδία όμως ο Χάρι προλαβαίνει και σώζει ένα παιδί από σοβαρό τραυματισμό, αποδεικνύοντας ότι οι γνώσεις του είναι πολύ χρήσιμες για την τοπική κοινότητα.

Η Μαρία μαθαίνει για την νέα σχέση του Πιτ και δεν κρύβει την δυσαρέσκειά της, την ώρα που μία απρόσμενη επίσκεψη του Καραχάλιου στο σπίτι των Αρχοντάκηδεων ταράζει την Νικολίνα και τον Δημητρό. Η Αντιγόνη βλέπει την αντίδραση τους και αρχίζει να τους υποψιάζεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος χωρίζει τη Μαρίνα

Όμως δε λέει τίποτα.

Για την ώρα είναι προφανές πως έχουν τα δικά τους μυστικά και δεν είναι οι μόνοι καθώς κι άλλα στοιχεία βγαίνουν στη φόρα για το δίκτυο διακίνησης που λυμαίνεται την περιοχή και συνδέεται με κάποιο τρόπο με το φόνο της Ρηνιώς.

Η Βικτώρια φεύγει από το νησί και οι χίπηδες διοργανώνουν αποχαιρετηστήριο πάρτυ προς τιμήν της. Όμως ο Πιτ βασανίζεται από ενοχές για την σχέση τους. Και η Υπατία όμως ετοιμάζεται να φύγει από το χωριό όμως πριν το κάνει έχει μία ειλικρινή κουβέντα με τη Μαρία, η οποία της αποκαλύπτει μυστικά από το παρελθόν τους με την Ρηνιώ.

Ενώ Καραχάλιος αρχίζει να υποψιάζεται τον Δημητρό και την Νικολίνα αφού καταλαβαίνει ότι κρύβει πολλά. Ο Διονύσης ανήσυχος πάει να αντιμετωπίσει τον Γράντο.

Η Νικολίνα θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα προσκαλεί τον αστυνόμο στο εργαστήριο της και του εξομολογείται τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στην ανατροφή των παιδιών της. Την ίδια στιγμή ο Σήφης στην προσπάθειά του να αποσυρθεί από τις παράνομες δραστηριότητες βρίσκει εμπόδιο τον Λοΐζο ο οποίος συνεχίζει να ασκεί εξουσία πάνω του.

Ο Χάρι που είχε μάθει από τον Στιβ τι ακριβώς συμβαίνει στο κοινόβιο προσπαθεί να βρει μία λύση για να αποφύγει τις κατηγορίες που πιθανώς θα αντιμετωπίσουν οι χίπηδες.

Όμως ούτε αυτός μπορεί να προβλέψει την απρόσμενη επίσκεψη που δέχεται ο Πιτ και η οποία τον φέρνει αντιμέτωπο με μία απόφαση που θα κρίνει το μέλλον του αλλά και των υπολοίπων στα Μάταλα, τον Χειμώνα που πλησιάζει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ιάκωβος: «Σώσε την ζωή του παιδιού, με όποιο κόστος»

Λίγο πριν αποχαιρετήσει το χωριό και τους δικούς της η Υπατία περνά μία μέρα γεμάτη αναμνήσεις από τα πιο ευτυχισμένα της χρόνια. Την ίδια στιγμή ο Γιώργος επισκέπτεται μαζί με τον Παύλο την επιχείρηση του Διονύση στο Ηράκλειο συζητώντας και το επαγγελματικό τους μέλλον.

Λίγο πριν αποχαιρετήσει το χωριό και τους δικούς της η Υπατία περνά μία μέρα με τη Μαρία γεμάτη αναμνήσεις από τα πιο ευτυχισμένα τους χρόνια. Την ίδια στιγμή ο Γιώργος επισκέπτεται μαζί με τον Παύλο την επιχείρηση του Διονύση, στο Ηράκλειο, συζητώντας για το επαγγελματικό τους μέλλον μετά τον γάμο με την Υπατία.

Ο Γράντος πάντως προσπαθεί να αποσυρθεί από τις δουλειές που κάνει για λογαριασμό του Αρχοντάκη όμως χωρίς αποτέλεσμα. Όταν ο Δημητρός έχει μία ακόμα κρίση, τα λόγια που λέει και η επιθετική του συμπεριφορά αυξάνουν τις υποψίες της Αντιγόνης σχετικά με τα μυστικά που κρύβουν αυτός και η μητέρα του.

Ζητά παρηγοριά στην Νικολίνα προσπαθώντας παράλληλα να μάθει περισσότερα για το τι μπορεί να έχει συμβεί στο παρελθόν. Το ίδιο βράδυ, το τελευταίο της Υπατίας στον τόπο της παιδικής της ηλικίας εκείνη έρχεται αντιμέτωπη με όλους τους φόβους για τον επικείμενο γάμο με τον Γιώργο.

Λίγο πριν οι δυο τους φύγουν μαζί για το Λονδίνο ένας εφιάλτης ξεκινά για την οικογένεια της που βασανίζεται από σκοτεινά μυστικά.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *