Το προξενιό της Ιουλίας: Η Βαγγελίτσα θα κυνηγήσει αυτό που θέλει χωρίς φόβους

 

 

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Βαγγελίτσα θα κυνηγήσει αυτό που θέλει χωρίς φόβους

 

Το προξενιό της Ιουλίας: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Βαγγελίτσα θα κυνηγήσει αυτό που θέλει χωρίς φόβους.

 

Η Χριστίνα Μαθιουλάκη θα υποδυθεί την Βαγγελίτσα στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας.

 

Η «Βαγγελίτσα» είναι η μικρή κόρη του Στασινόπουλου. Είναι εντελώς διαφορετική από την αδελφή της «Φιλιώ», γι’ αυτό και δεν τα πάνε καλά.

Η Χριστίνα Μαθιουλάκη μίλησε για τον ρόλο της και είπε χαρακτηριστικά: «Η Βαγγελίτσα είναι ένα κορίτσι χαρούμενο και έξω καρδιά. Κυνηγάει τα δικά της θέλω και όχι αυτά που ορίζει η κοινωνία γι αυτήν.

Έχει όνειρα για το μέλλον της, να σπουδάσει και να δουλέψει, κάτι το οποίο τη διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας της».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Μόνη μου θα πεθάνω εδώ μέσα»

«Κυνηγάει τα δικά της θέλω, και όχι αυτά που ορίζει η κοινωνία για αυτήν. Έχει όνειρα για το μέλλον της, να σπουδάσει και να δουλέψει, κάτι το οποίο τη διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας της.

Τολμάει να κυνηγήσει αυτό που θέλει χωρίς φόβους και φραγμούς και χωρίς ταυτόχρονα να χάνει την αθωότητα και την αυθεντικότητα της» τονίζει.

Θαυμάζει τη Βαγγελίτσα γιατί: «με έναν τρόπο είναι όσα προσπαθούσα και εγώ να είμαι στην ηλικία της. Μέσα στην παιδικότητά της βγάζει έναν αξιοθαύμαστο δυναμισμό. Δεν φοβάται τη διαφορετικότητα, επιλέγει την ειλικρίνεια και διεκδικεί οτιδήποτε πιστεύει ότι μπορεί να καταφέρει».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αποκαλύπτεται το σκάνδαλο για Δημήτρη και Αθηνά

Μάλιστα, όπως επεσήμανε η Χριστίνα Μαθιουλάκη θα ήθελε μέσα από τον ρόλο της «να δείξει στον θεατή πως μέσα σε ένα τοπίο καθωσπρεπισμού η κάθε γυναίκα, με τον δικό της τρόπο, καταφέρνει οτιδήποτε η κοινωνία τής λέει ότι δεν μπορεί.

 

 

Και είναι πολύ σημαντικό και οι γυναίκες του σήμερα να ξέρουμε ότι μπορεί οι εποχές να είναι διαφορετικές αλλά ακόμα και σήμερα έχουμε πολλά για τα οποία πρέπει να παλέψουμε».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *