Κακοκαιρία «Daniel» – Απίστευτη μαρτυρία από την Αστρίτσα Καρδίτσας: «Ήμασταν 20 ώρες ανεβασμένοι στην κουζίνα, το νερό ανέβαινε ραγδαία»

 

Κακοκαιρία «Daniel» - Απίστευτη μαρτυρία από την Αστρίτσα Καρδίτσας: «Ήμασταν 20 ώρες ανεβασμένοι στην κουζίνα, το νερό ανέβαινε ραγδαία»

Κακοκαιρία «Daniel» – Απίστευτη μαρτυρία από την Αστρίτσα Καρδίτσας: «Ήμασταν 20 ώρες ανεβασμένοι στην κουζίνα, το νερό ανέβαινε ραγδαία»

 

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στην Αστρίτσα Καρδίτσας περιέγραψε μια οικογένεια που παρέμεινε 20 ολόκληρες ώρες εγκλωβισμένη στο σπίτι τους που είχε πλημμυρίσει, με το νερό να έχει φτάσει τα δυο μέτρα.

Παππούς, εγγόνια, κόρη και θεία ανέβηκαν σε καρέκλες πάνω στην κουζίνα για να γλιτώσουν έως ότου έρθει κάποιος να τους βοηθήσει.

Διαβάστε Επίσης  Έβρος: Καίγεται για έβδομη ημέρα το δάσος της Δαδιάς

«Ήμασταν 20ωρες μέσα στο νερό» ανέφερε η Θέμις.

 

«Από τον τρόμο όταν άρχισε να μπαίνει το νερό μέσα, λέω θα πεθάνουμε δεν πρόκειται να ζήσουμε εδώ μέσα θα ανέβει το νερό μέχρι πάνω.

Το νερό ανέβαινε ραγδαία. Λέω στον πατέρα μου πάμε να φύγουμε. Πάει ο πατέρας μου να κατέβει τα σκαλιά και το νερό ήταν μέχρι το λαιμό, ορμητικό, λέω ένας να γλιστρήσει θα πνιγούμε.

Διαβάστε Επίσης  Συγκέντρωση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Θεσσαλονίκη

 

Ήρθε η ΕΜΑΚ με βάρκα», είπε.

 

Μάλιστα, ο πατέρας της ανέφερε στο OPEN ότι από την απελπισία του σκέφτηκα να ανοίξει τρύπα στο ταβάνι για να σώσει τα εγγόνια και την κόρη του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *