Έρωτας Φυγάς: Οι μέρες και η νέα ώρα προβολής της σειράς του OPEN

 

 

Έρωτας Φυγάς: Οι μέρες και η νέα ώρα προβολής της σειράς του OPEN

 

Ο νέος, δευτερος κύκλος της σειράς, Έρωτας Φυγάς, αρχίζει και κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου στις 20:00, μέσα από το κανάλι του ΟΡΕΝ, ενώ  κυκλοφόρησε και το πρώτο τρέιλερ.

 

Ποιες μέρες και τι ώρα, θα προβάλλεται ο Έρωτας Φυγάς στο OPEN;

 

Έρχεται η απόλυτη ανατροπή, που θα βάλει φωτιά στον ανταγωνισμό.

Τα νέα επεισόδια του Έρωτα αναμένονται συνταρακτικά μιας και θα δούμε μεταξύ άλλων και νέες αφίξεις, εκ των οποίων η μία θα είναι η Άννα Αδριανού, που θα υποδυθεί τον ρόλο της Ουρανίας και θα φέρει τα πάνω κάτω.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Το μέλλον της Αλεξάνδρας στον Β’ Κύκλο

Η ίδια, όπως έχει γίνει γνωστό, ήταν ο μεγάλος έρωτας του Δεμερτζή και μπαίνει στη σειρά προκαλώντας χαμό στην σχέση του Ιάσονα με τη μητέρα του, Μαργέτα.

Στο τρέιλερ λοιπόν του β’ κύκλου του Έρωτα Φυγά, βλέπουμε τους πρωταγωνιστές της σειράς να στέκονται όλοι ο ένας δίπλα στον άλλον κουβαλώντας τα «όπλα» τους, χωρίς να μιλούν και με βλέμμα κενό, ενώ η Μαργέτα στέκεται μαυροφορεμένη στέκεται δίπλα στην Ουρανία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μένουν κάγκελο την ώρα του γάμου Λυκούργου-Χάιδως

Όπως θα θυμάστε καλά λοιπόν, την περσινή τηλεοπτική σεζόν, ο Έρωτας Φυγάς προβαλλόταν από το κανάλι του OPEN, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:45.

 

Φέτος όμως, και λόγω της επιτυχίας της σειράς, αλλά και λόγω της αναπροσαρμογής του προγράμματος του καναλιού με νέες εκπομπές να μπαίνουν στη ροή, ο Έρωτας Φυγάς θα προβάλλεται πάλι καθημερινά, αλλά σε διαφορετική ώρα, στις 20:00 το βράδυ, όπως και στην πρεμιέρα του δηλαδή, βάζοντας έτσι φωτιά στον ανταγωνισμό.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *