Έρωτας φυγάς Spoiler: Η Ελπίδα χάνει το στήριγμα της και…

 

 

Έρωτας φυγάς Spoiler: Η Ελπίδα χάνει το στήριγμα της και…

 

Η Ελπίδα όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Έρωτας Φυγάς» επιστρέφει και μαζί της τα προβλήματα που δημιουργεί, ενώ συγχρόνως θα την δούμε να χάνει το οικονομικό της στήριγμα και να καταρρέει.Έρωτας φυγάς Spoiler: Η Ελπίδα χάνει το στήριγμα της και…

Μόνη πλέον η Ελπίδα, καταρρέει, στον Έρωτα Φυγά

Η Ελπίδα συνεχίζει να είναι ερωμένη του Κοντογιάννη, αν και σκοπός της είναι χωρίσει από τη γυναίκα του, για να τον παντρευτεί. Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται όπως περίμενε, αφού ο Κοντογιάννης δολοφονείται και τα σχέδια της μένουν στο κενό.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Και τρίτη αποχώρηση «βόμβα» από την σειρά

Η στεναχώρια της είναι μεγάλη καθώς αυτό σημαίνει ότι χάνει την οικονομική της στήριξη και έτσι θα πρέπει να βρει άλλον τρόπο για να μπορεί να απολαμβάνει τον πλούσιο τρόπο ζωής που της αρέσει.

Άλλη μια πληγή που τη βασανίζει βέβαια είναι και η σχέση του Μιχάλη με τη Νάντια. Έτσι στην αρχή προσπαθεί να την διαβάλει, κάνοντας τους προσταγμένους της στην εισαγγελία να πιστέψουν ότι η Νάντια δωροδοκείται με αποτέλεσμα να την διώξουν από εκεί.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Έγκυος η Λενιώ - Σε πελάγη ευτυχίας ο Λάμπρος

Ο Μιχάλης όμως γνωρίζοντας πολύ καλά μέχρι που μπορεί να φτάσει η πρώην γυναίκα του καταφέρνει και φέρνει στο φως το σχέδιο της.

Το τελειωτικό χτύπημα όμως, έρχεται για την Ελπίδα στη συνέχεια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», όταν μαθαίνει για τον γάμο του Μιχάλη με τη Νάντια.

Αν και δεν προλαβαίνει να τους σταματήσει, καταφέρνει να χαλάσει την όμορφη ήμερα του γάμου τους, καθώς εμφανίζεται απρόσκλητη και κάνει σκηνή μπροστά σε όλους, χωρίς όμως να καταφέρνει τίποτα αφού πλέον όλοι γνωρίζουν τον χαρακτήρα της…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *