Σασμός: «Καλύτερα φυλακή, παρά με πατέρα τον Μαθιό»

 

 

Σασμός: «Καλύτερα φυλακή, παρά με πατέρα τον Μαθιό»

 

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στον γ’ κύκλο του Σασμού, ειδικά όσον αφορά την σχέση Μαθιού – Νικηφόρου, μετά την αποκάλυψη πως είναι πατέρας και γιος.Σασμός: «Καλύτερα φυλακή, παρά με πατέρα τον Μαθιό»

Ο Νικηφόρος, μαθαίνοντας πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή, πήρε τον όπλο και τον πυροβόλησε και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, είχε εξαφανιστεί.

Όπως θα δούμε στα πρώτα επόμενα επεισόδια, ο Μαθιός θα δώσει σκληρή μάχη για την ζωή του μιας και έχει βαριά και πολλαπλά τραύματα. Στο δίπλα δωμάτιο του νοσοκομείου, βρίσκεται η Βασιλική, μετά το τρακάρισμα που είχε με το αμάξι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τέλος της Αρετής στη σειρά

 

Ο Μαθιός της αποκαλύπτει πως έπρεπε να τον είχε σκοτώσει και είναι θολωμένος από την οργή. Η Βασιλική τότε αποφασίζει να του πει όλη την αλήθεια. Ότι δηλαδή, ο πραγματικός του πατέρας είναι ο Μαθιός κι όχι ο Στεφανής.

Ο Νικηφόρος όμως, μόλις το ακούσει, θα βγει εκτός ελέγχου.

Κατηγορεί και τους 2 για ψέματα και συνωμοσία και μάλιστα λέει στην Βασιλική, όπως θα δούμε στον Σασμό, ότι προτιμά να παραδοθεί για την απόπειρα δολοφονίας του Μαθιού παρά να δεχτεί το γεγονός πως τον έχει πατέρα…

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των κυριών: Η κατάθεση της Ντέπυ πέφτει σα βόμβα στο αστυνομικό τμήμα

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *