Σασμός: Ανάμεσα στους δύο άντρες της ζωής της

 

 

Σασμός: Ανάμεσα στους δύο άντρες της ζωής της

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως θα βρεθεί ανάμεσα στους δύο άντρες της ζωής της.

 

Μετά το τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, η Βασιλική καλείται να πάρει την πιο σημαντική απόφαση της ζωής της: να διασώσει τη σχέση της με τον Νικηφόρο, ή να προσευχηθεί για να γίνει καλά ο Μαθιός και μετά μαζί να πουν όλη την αλήθεια στο παιδί τους, με την ελπίδα να τους συγχωρέσει;

Ο κλοιός σφίγγει ασφυκτικά γύρω από τη γυναίκα, που πριν καλά καλά συνέλθει από τον δικό της τραυματισμό πρέπει τώρα να επουλώσει και τις πληγές της ψυχής του παιδιού της!

Δεν έχει καλά καλά κρυώσει το όπλο τής παραλίγο δολοφονίας του Μαθιού και ο Νικηφόρος τρέχει μακριά. Θέλει να κρυφτεί, θέλει να συνειδητοποιήσει τι συνέβη, θέλει να ηρεμήσει και να καταλάβει πώς ακριβώς διαφέρει εκείνος από τον άντρα που του σκότωσε τον πατέρα. Φονιάς εκείνος, δυνάμει φονιάς και ο ίδιος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Το Μαγείρεμα Της Διαθήκης Και Η Θέση Του Μάνου

Η Βασιλική Μεταφέρεται στο νοσοκομείο, σε Καλύτερη φυσικά κατάσταση από Τον Μαθιό, που περνά κρίσιμες ώρες και η ζωή του κρέμεται σε μια κλωστή.

Αν δεν ήταν ο βοσκός στο διπλανό μαντρί ώστε μετά τον Πυροβολισμό που ακούστηκε να τρέξει να δει τι συμβαίνει, αυτή τη στιγμή δεν θα βρισκόταν στην εντατική. Θα είχε αφήσει την τελευταία του πνοή και η οικογένειά του θα τον μοιρολογούσε στο σπίτι των Σταματάκηδων…

 

Οι μέρες περνούν…

Ο Νικηφόρος παραμένει εξαφανισμένος, αφού φοβάται να αντιμετωπίσει την αλήθεια. Η Καλλιόπη έχει υποστεί καρδιακή προσβολή από την αγωνία της για τον Μαθιό και ° γιατρός τής συνιστά ξεκούραση και ηρεμία.

Εκείνη φυσικά δεν τον υπακούει και ξημεροβραδιάζεται έξω από την εντατική, όπου ο μεγάλος της γιος παλεύει να κρατηθεί στη ζωή… Μια μέρα η Βασιλική συνέρχεται και προσπαθεί να θυμηθεί τι έχει συμβεί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Νικηφόρος εγκαταλείπει τον Μαθιό – Φεύγει οριστικά για Ηράκλειο

Αμέσως της έρχονται στον νου εικόνες από τη στιγμή που ο γιος της άκουσε την Καλλιόπη και εκείνη να μιλούν για τη δολοφονία του Στεφάνή από τον Μαθιό! Καταλαβαίνει πως κάτι κακό έχει συμβεί, πράγμα που της επιβεβαιώνουν η Καλλιόπη και ο Αστέρης.

Η Βασιλική τρέμει στην ιδέα πως ο γιος της σχεδόν έγινε φονιάς και θέλει να τον βρει και να μιλήσουν. Ταυτόχρονα βάζει όλες τις δυνάμεις της για να επισκεφτεί τον άντρα της στην εντατική.

Τώρα καλείται να πάρει ίσως την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της: με ποιον θα προχωρήσει παρακάτω. Με τον Νικηφόρο ή με τον Μαθιό, γιατί και με τους δύο αυτή τη στιγμή δεν γίνεται.

Πνιγμένη από τύψεις και ενοχές για όσα είπε κι έκανε, αλλά και όσα δεν έκανε, ζητά να δει το παιδί της και, όταν οι δυο τους συναντώνται, καταρρέει ψυχολογικά.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *