Σασμός: Ποιος μπορεί να συμφιλιώσει πατέρα και γιο;

 

 

Σασμός: Ποιος μπορεί να συμφιλιώσει πατέρα και γιο;

 

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στον γ’ κύκλο της σειράς «Σασμός» με ένα αβέβαιο μέλλον για τη σχέση πατέρα και γιου, καθώς όπως είδαμε στο τέλος του β’ κύκλου ο Νικηφόρος πυροβόλησε τον Μαθιό.Σασμός: Ποιος μπορεί να συμφιλιώσει πατέρα και γιο;

Μπορεί η αλήθεια να σώσει τη σχέση Μαθιού – Νικηφόρου;

 

Μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε ο Μαθιός στη σειρά «Σασμός«, από τον Νικηφόρο που πήγε σε έξαλλη κατάσταση και τον βρήκε, έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, παλεύοντας για τη ζωή του. Ο Νικηφόρος από την άλλη φοβούμενος μην τον πιάσουν έχει κρυφτεί σοκαρισμένος για αυτό που έκανε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ζητάει νέα καραμπίνα από τον Νικόλα

Εντωμεταξύ στο νοσοκομείο βρίσκεται και η Βασιλική που χτύπησε με το αυτοκίνητο της την ώρα που έτρεχε προς τον Μαθιό για να προλάβει ένα νέο κακό. Ήθελε να προλάβει τον Νικηφόρο πριν αυτός σκοτώσει τον άντρα της, τον πραγματικό του πατέρα.

Μόλις μεταφέρεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο, το μόνο που θέλει να μάθει είναι τι έχει συμβεί στους δυο άντρες της ζωής της, τον γιο της και τον άνθρωπο που αγάπησε όσο κανέναν άλλον, τον Μαθιό.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς – Κουράκος: «Βάλτε άμεσα κρυφές κάμερες»

Η Βασιλική είναι εκείνη που κρατάει το κλειδί της συμφιλίωσής τους και αυτό δεν είναι άλλο από την αποκάλυψη της αληθινής μεταξύ τους σχέσης.

Ότι είναι δηλαδή πατέρας και γιος. Αλλά άραγε η αλήθεια μπορεί τελικά να τους φέρει κοντά και να τους σώσει;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *