Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα τιμωρεί με τον χειρότερο τρόπο τον Ιάσονα

 

 

Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα τιμωρεί με τον χειρότερο τρόπο τον Ιάσονα

 

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Μαργέτα τιμωρεί με τον χειρότερο τρόπο τον Ιάσονα.Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα τιμωρεί με τον χειρότερο τρόπο τον Ιάσονα

 

Συνταρακτικά γεγονότα θα δούμε στον δεύτερο και συνταρακτικό κύκλο του Έρωτα Φυγά, ειδικά όσον αφορά την Μαργέτα και τον Ιάσονα, μιας και θα δούμε μια μεγάλη σύγκρουση μεταξύ τους.

 

Συγκεκριμένα, θα αποκαλυφθεί πώς ο Γιώργος Δεμερτζής είχε μια ερωμένη, κάτι που γνώριζαν και η Μαργέτα αλλά και ο Ιάσονας και μάλιστα, η γυναίκα αυτή θα επιστρέψει στις ζωές τους και θα φέρει τα πάνω κάτω.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Το Ανώνυμο Τηλεφώνημα Και Ο Εκβιασμός

Κάποια στιγμή, η Μαργέτα θα ανακαλύψει ότι ο Ιάσονας συναντιέται κρυφά με την ερωμένη του πατέρα του και θα δυσκολευτεί να δεχτεί όλη αυτή τη κατάσταση για αυτό και και αντιμετωπίζει τον γιο της με οργή.

Θα του ζητήσει τα ρέστα για ότι έκανε και μάλιστα δεν θα διστάσει να τον απειλήσει απειλεί με το όπλο της για να τον απομακρύνει.

Την ίδια στιγμή, η Μαργέτα αποφασίζει να αλλάξει το όνομα της εταιρείας, να αναλάβει την ηγεσία της και να μοιράσει τα ρούχα του νεκρού συζύγου της σε άπορους ενώ αγοράζει ένα σπίτι και προκειμένου να τιμωρήσει τον Ιάσωνα και αποφασίζει να καθιερώσει τον Μάρκο ως μέτοχο της εταιρείας, όπως θα δούμε στον β’ κύκλο του Έρωτα Φυγά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική Μένει Έγκυος Από Τον Φίλιππο

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *