Παγιδευμένοι: «Πέθανα και εγώ μαζί της…»

 

 

Παγιδευμένοι: «Πέθανα και εγώ μαζί της…»

 

Συγκλονιστικές στιγμές έρχονται στα νέα επεισόδια για τους πρωταγωνιστές της σειράς «Παγιδευμένοι», με τον Σταύρο να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν έρχεται αντιμέτωπος με μια αλήθεια που θα του αλλάξει όλη τη ζωή.

Θρήνος για τον Σταύρο

Ο β’ κύκλος της σειράς θα βρει τον Δημήτρη στο νεκροτομείο όπου σοκαρισμένος έρχεται αντιμέτωπος με ένα πτώμα, το οποίο μαζί με άλλα τρία είχε ανασυρθεί από τον πάτο ενός πηγαδιού μαζί με ένα παιδάκι που τελικά σώζεται. Μάλιστα την υπόθεση του αναλαμβάνει ο Δημήτρης, ενώ η Άννα πριν το βρουν είχε υποσχεθεί στη μητέρα του ότι θα την βοηθήσει εκείνη.

Τα πτώματα εξετάζονται από τη σήμανση για να ταυτοποιηθούν, ενώ στο ένα βρίσκεται ένα γυναικείο ρολόι που έχει χαραγμένη μια αφιέρωση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Αθηνά: «Και τι να κάνω; Θα με σκοτώσει»

Το σοκ όμως έρχεται για τον Δημήτρη όταν βλέπει το πτώμα της άλλης γυναίκας, η οποία έχει σημάδια στραγγαλισμού και πολλές μελανιές στο σώμα και δεν είναι άλλη από την Κατερίνα, την πρώην αρραβωνιαστικιά του και αδερφή του Σταύρου.

Σοκαρισμένος, δεν ξέρει πώς να το πει στον Σταύρο και έτσι με την βοήθεια του Αντρέα αναλαμβάνουν το δύσκολο αυτό έργο. Να του πουν για τη νεκρή αδερφή του.

Ο Σταύρος όπως θα δούμε στον β’ κύκλο της σειράς «Παγιδευμένοι», που νόμιζε ότι η αδερφή του λείπει σε διακοπές με τον Μάρκο, πέφτει από τα σύννεφα με αυτό που ακούει. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί, αλλά δυσκολεύεται επίσης όταν ανακαλύπτει πράγματα που δεν γνώριζε σχετικά με την Κατερίνα.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Βερβερίδης ορκίζεται εκδίκηση

Τόσο η Αγγελική, όσο ο Δημήτρης, ο Αντρέας και η Άννα βρίσκονται δίπλα του, αλλά ο πόνος του είναι τόσο μεγάλος που τίποτα δεν μπορεί να τον κάνει να αισθανθεί έστω και λίγο καλύτερα. Κλαίγοντας λέει «Πέθανα και εγώ μαζί της» και απαιτεί να βρεθεί ο δολοφόνος της.

Οι έρευνες ξεκινούν και σιγά σιγά και άλλοι σκελετοί έρχονται στο φως, ενώ το μαχαίρι που βρίσκουν σε ένα από αυτά έχει τα αποτυπώματα της Κατερίνας και έτσι τα πράγματα περιπλέκονται, ενώ σε κίνδυνο θα βρεθεί και η Άννα που παίρνει μέρος στην επιχείρηση της αστυνομίας.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *