Η Γη της Ελιάς: Πώς ο Κίμωνας σώζει ξανά την ζωή του Ορέστη;

 

 

Η Γη της Ελιάς: Πώς ο Κίμωνας σώζει ξανά την ζωή του Ορέστη;

 

Μεγάλες και τολμηρές αποκαλύψεις έρχονται στον γ’ κύκλο της σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, ειδικά όσον αφορά τον Ορέστη.Η Γη της Ελιάς: Πώς ο Κίμωνας σώζει ξανά την ζωή του Ορέστη;

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα θα δει την ουλή στο στήθος του, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι είναι ο άνθρωπος στον οποίο έγινε η μεταμόσχευση της καρδιάς του Κίμωνα.

 

Φυσικά, εκείνη θα χάσει κατευθείαν την γη κάτω από τα πόδια της.Η Γη της Ελιάς: Πώς ο Κίμωνας σώζει ξανά την ζωή του Ορέστη;

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 77 , 78 , 79 , 80

Θα γίνει έξω φρενών με τον Ορέστη, που της έκρυψε ένα τόσο σημαντικό γεγονός, από την στιγμή κιόλας που ήρθαν τόσο κοντά. Τα συναισθήματά της, όμως, λεπτό προς λεπτό θα αλλάξουν και οι σκέψεις θα την βασανίσουν.

Από την μία συγκινείται, επειδή ένα κομμάτι του ανθρώπου που αγάπησε παραμένει ζωντανό, όμως από την άλλη νιώθω πολύ περίεργα.

Ωστόσο, η Ασπασία με τον Δημοσθένη θα έχουν μια τελείως διαφορετική αντίδραση. Η πρώτη, με το που μάθει την αλήθεια, θα πέσει με κλάματα στην αγκαλιά του, στο πρόσωπο του οποίου θα δει ξανά τον γιο της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Λευτέρης σώζει τον Τόλη από του χάρου τα δόντια

 

Φανερά συγκινημένος όμως θα είναι κι ο Δημοσθένης, ο οποίος θα νιώσει ενοχές απέναντι του επειδή πίστεψε πως ήταν αστυνομικός και θέλησε να τον βγάλει από τη μέση.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *