Σασμός: Αιματοβαμμένος κύκλος – Ο ρόλος του Ανδρέα Βρουλάκη

 

 

Σασμός: Αιματοβαμμένος κύκλος – Ο ρόλος του Ανδρέα Βρουλάκη

 

Η προσθήκη ενός νέου χαρακτήρα, του Ανδρέα Βρουλάκη, στη σειρά «Σασμός», θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα νέα επεισόδια που έρχονται. Το τρέιλερ του τρίτου κύκλου με την εικόνα του αίματος μας έχει δώσει ήδη μια πρόγευση γι’ αυτά που θα δούμε.

Επανερχόμαστε στο πρόσωπο του Ανδρέα Βρουλάκη καθώς η είσοδος στη σειρά του συγκεκριμένου χαρακτήρα δίνει μια άλλη δυναμική στα νέα επεισόδια του «Σασμού». Ο Ανδρέας Βρουλάκης είναι μέγας πολέμιος των Σταματάκηδων.

Όταν μαθαίνει ότι ο ξάδελφος του ο Παύλος ξεκινά τις διαδικασίες του Σασμού γίνεται έξαλλος. Του ζητά να σταματήσει κάθε προσπάθεια φωνάζοντας ότι «οι Σταματάκηδες είναι εχθροί μας κι αυτό δεν πρόκειται ν’ αλλάξει ποτέ».

Τα πράγματα θα χειροτερέψουν όταν μαθευτεί ο κρυφός γάμος του Αστέρη με την Αργυρώ. Ο Ανδρέας Βρουλάκης δεν μπορεί να δεχθεί με τίποτα ένα τέτοιο γάμο απειλώντας θεούς και δαίμονες. Θα έρθει αντιμέτωπος με την Καλλιόπη με την οποία θα έχει πολλές δυνατές σκηνές. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης.

 

Παρακάτω σας θυμίζουμε για μια ακόμη φορά ποιος είναι ο Αντρέας Βρουλάκης:

Ο Αντρέας είναι πρώτος ξάδελφος του Παύλου και αδερφός του Τηλέμαχου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 181 , 182 , 183 , 184

Ο πατέρας του, Μανούσος Βρουλάκης, ήταν αδερφός του Γιάννη Βρουλάκη, του πατέρα του Παύλου και του Πετρή Βρουλάκη, του πατέρα του Μάρκου. Παραδοσιακός Κρητικός, από μικρός έδειξε μια άγρια και σκληρή φύση, επιρρεπή σε έχθρες και βεντέτες.

Όταν ο παπά Μιχάλης διαπίστωσε πως ήταν ο πιο σκοτεινός και αιμοβόρος από όλους τους Βρουλάκηδες κι ότι μεγαλώνοντας θα αποτελούσε την μεγαλύτερη απειλή απέναντι στην ειρήνη και στον σασμό, προέτρεψε την οικογένειά του να τον απομακρύνει από το χωριό. Έτσι, από μικρός ο Αντρέας μπάρκαρε στα καράβια, βοηθώντας μ’ αυτόν τον τρόπο και οικονομικά την οικογένειά του.

Με τη σκληρή δουλειά του, κατάφερε να γίνει καπετάνιος σε εταιρεία φορτηγών πλοίων, μεταφοράς υγρών καυσίμων.

Σαν καπετάνιος σε τόσο μακρινά και δύσκολα ταξίδια, που τις περισσότερες φορές κρατούσαν πολλούς μήνες, έδειξε τις άριστες διοικητικές και ηγετικές του ικανότητες. Πριν από έξι χρόνια, συνελήφθη από την τουρκική ακτοφυλακή, για παράνομη μεταφορά καυσίμων.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι Spoiler: O Ανδρέας χαροπαλεύει

 

Από τον έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι το φορτίο του πετρελαιοφόρου του ήταν λάθος ζυγισμένο και ο ίδιος μετέφερε παράνομα μία μεγάλη επιπλέον ποσότητα, σχεδόν το μισό φορτίο. Καταδικάστηκε και μπήκε για τρία χρόνια στις τουρκικές φυλακές του Μάλτεπε, που βρίσκονται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης

. Αψύς όπως είναι, πάνω σε έναν καυγά με έναν συγκρατούμενό του από την Ανατολία, τον χτύπησε τόσο πολύ, που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Όταν επενέβησαν οι αστυνομικοί της φυλακής, επιτέθηκε και σε αυτούς, δικάστηκε πάλι και έφαγε άλλα τρία χρόνια φυλάκισης.

Άρτι αποφυλακισθείς, επιστρέφει στην Άνω Ποριά, την περίοδο που ο Παύλος έχει καλέσει τον Λάζαρο και τον Τηλέμαχο για να συζητήσουν για τον σασμό. Κάνει έκπληξη στον αδερφό του, αλλά και στον Παύλο, με τον οποίο τους συνδέει αγάπη και φιλία χρόνων.

Πόσο η παρουσία του θα επηρεάσει τις εξελίξεις; Πώς θα δεχθεί τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ; Πώς θα σταθεί απέναντι στους Σταματάκηδες;

Και τελικά, για ποιο λόγο επέστρεψε;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *