Σασμός: Παύλος και Αντρέας αναμετριούνται μέχρι θανάτου

 

Σασμός: Παύλος και Αντρέας αναμετριούνται μέχρι θανάτου

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού Παύλος και Αντρέας αναμετριούνται μέχρι θανάτου.

 

Ο Σασμός που επιδιώκει ο Παύλος Βρουλάκης για να σταματήσει το αιματοκύλισμα ανάμεσα στις δύο οικογένειες των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων βρίσκει αντίθετο τον νεοφερμένο εξάδελφό του Αντρέα Βρουλάκη, που υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης.

 

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, όταν ο Παύλος θα σώσει τον Αστέρη από το μένος του Αντρέα γιατί είναι ζευγάρι με την Αργυρώ και έκαναν και παιδί οι δύο άντρες θα αντιμετωπίσουν κατάματα το θάνατο, ο ένας έτοιμος να σκοτώσει για τον σασμό και ο άλλος για την βεντέτα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη κλέβει πολλά λεφτά – Ποιος τα κλαίει;

Ο τελευταίος κύκλος προμηνύεται καταιγιστικός καθώς τα φονικά, οι τύψεις, ο πόνος και οι ενοχές ανατρέπουν τα πάντα. Ο ερχομός του ξαδέρφου του, Αντρέα Βρουλάκη (Βασίλης Μπισμπίκης) στην Άνω Ποριά μετά την αποφυλάκιση του από τις τουρκικές φυλακές μυρίζει μπαρούτι.

Ο Παύλος ήδη έχει καλέσει τον αδερφό του Αντρέα, τον Τηλέμαχο και το Λάζαρο για να συζητήσουν για το σασμό με τους Σταματάκηδες.

Ο βίαιος και τραχύς Ανδρέας δε συμφωνεί με την τακτική του Παύλου ούτε συμπαθεί τον Αστέρη με τον οποίο απέκτησε παιδί η Αργυρώ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Σε ίδρυμα το παιδί της Αντιγόνης;

Είναι Σταματάκης και άρα εχθρός. Οι αντίθετες απόψεις και το πείσμα του να βγάλει από τη μέση τον Αστέρη θα τον οδηγήσουν σε αντιπαράθεση με τον Παύλο που θα υπερασπιστεί τον Αστέρη.

Οι δύο άντρες θα συγκρουστούν σε μία αναμέτρηση μέχρι θανάτου.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *