Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον της Αντωνίας στη σειρά

 

 

Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον της Αντωνίας στη σειρά

 

Η Αντωνία είναι πολύ πικραμένη από τη στάση της Αλκμήνης στη «Γη της Ελιάς» αλλά δεν το βάζει κάτω. Κάνει την καρδιά της πέτρα και προσπαθεί για το καλύτερο.Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον της Αντωνίας στη σειρά

Η Αντωνία ήταν και είναι κολλημένη με την Αλκμήνη θεωρώντας την γυναίκα της ζωής της. Το μυαλό της είναι συνεχώς σ’ αυτήν. Και πώς να μην είναι αφού της ενώνει και η δουλειά που κάνουν.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο ΑΝΤ1 βάζει φρένο στην σειρά λόγω Μουντιάλ

Η Αλκμήνη από ένα σημείο και μετά δείχνει να έχει βαρεθεί την Αντωνία φλερτάροντας πότε με τον ένα και πότε με τον άλλο άνδρα. Κάποια στιγμή θα τη δούμε – όπως ήδη έχουμε γράψει – και ζευγάρι με τον Μιλτιάδη.

 

Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον της Αντωνίας στη σειρά

 

Η σχέση αυτή γίνεται αφορμή για να χωρίσουν με την Αντωνία.

Όμως οι δύο γυναίκες θα συνεχίσουν να εργάζονται μαζί στην εταιρία καλλυντικών της Ισμήνης η οποία δεν κρύβει την ανησυχία της για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν οι δυο γυναίκες στην εταιρία. Η Αντωνία είναι πιο επίφοβη καθώς ο πόνος της για τον χωρισμό δεν λέει να καταλαγιάσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης Μαθαίνει Πως Ο Αδελφός Του Πυροβόλησε Τον Στεφανή

Από την άλλη η Αλκμήνη προσπαθεί να κάνει όσο καλύτερα μπορεί τη δουλειά της μένοντας στα πολύ τυπικά με την Αντωνία. Ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο μπορεί να ομαλοποιηθεί η τραυματισμένη αυτή σχέση των δύο γυναικών.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *