Η Γη της Ελιάς: Ούτε ο Φίλιππος δεν μπορεί να την συγκρατήσει

 

 

Η Γη της Ελιάς: Ούτε ο Φίλιππος δεν μπορεί να την συγκρατήσει

 

Ο Φίλιππος θα αναγκαστεί να επέμβει στον γ’ κύκλο της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», για να αποτρέψει ακραίες συμπεριφορές, αλλά τελικά δεν θα καταφέρει και πολλά.Η Γη της Ελιάς: Ούτε ο Φίλιππος δεν μπορεί να την συγκρατήσει

Η Ειρήνη θα χάσει τον έλεγχο

Στο τέλος του β’ κύκλου είδαμε την Ειρήνη να ακούει τυχαία τη μητέρα της να λέει στο τηλέφωνο ότι δεν πρέπει να μάθει ότι έχει αδελφό. Σοκαρισμένοι εκείνη και ο Δημοσθένης την ρώτησαν τι ήταν αυτό που είπε και ζήτησαν εξηγήσεις, αλλά η Ασπασία προσπάθησε να τα μπαλώσει λέγοντας διάφορες δικαιολογίες μην καταφέρνοντας όμως να τους πείσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 221 , 222 , 223 , 224, 225

Η Ασπασία, ξέρει ότι αν μάθουν την αλήθεια, δηλαδή ότι ο πατέρας της Ειρήνης είναι ο νεκρός σύζυγος της Χάιδως, θα χαθούν οι ισορροπίες και θα καταστραφεί η οικογένεια της.

Τελικά όμως αναγκάζεται να τα πει όλα και αυτό βέβαια θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ατίθαση Ειρήνη που θα ξεφύγει εντελώς από εκεί και πέρα.

 

Η οργή της θα ξεχειλίσει καθώς νιώθει προδομένη από την ίδια της τη μητέρα. Μόνο στην σκέψη ότι έχει ζήσει τόσα χρόνια με στο ψέμα, την βγάζει εκτός εαυτού.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 65, 66, 67, 68

Ο Φίλιππος βέβαια όπως θα δούμε στον γ’ κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», θα είναι κοντά της και θα προσπαθήσει να την συγκρατήσει, αλλά εκείνη τα βάζει με όλους και με όλα…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *