Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023: Τυχερές-άτυχες μέρες του μήνα για κάθε ζώδιο

 

Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023: Τυχερές-άτυχες μέρες του μήνα για κάθε ζώδιο

Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023: Τυχερές-άτυχες μέρες του μήνα για κάθε ζώδιο

 

Μηνιαίες προβλέψεις. Αυτές είναι οι τυχερές και οι άτυχες μέρες για τον Σεπτέμβριο του 2023 για κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Ο αστρολογικός οδηγός του μήνα που θα σε βοηθήσει σε κάθε δραστηριότητά σου.

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα;

Ζώδια: Οι τυχερές και οι άτυχες μέρες του Αυγούστου 2023

Σεπτέμβριος λοιπόν και θα μπορούσα απλά να σας τον περιγράψω ως έναν μήνα παράτασης του καλοκαιριού, καλοκαίρι όμως όχι με ταραχές και αναστατώσεις, καλοκαίρι από αυτά που περνάς όμορφα και καλά …. Σίγουρα όσοι έχετε επιλέξεις να κάνετε τις διακοπές σας αυτό το μήνα, έχετε να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές, για όλους τους υπόλοιπους που θα προσπαθήσουμε να ανασυνταχτούμε στους ρυθμούς της καθημερινότητας, ο Σεπτέμβριος δίνει πολλές ευκαιρίες η μετάβαση αυτή να είναι ομαλή αλλά και για πολλούς εκπροσώπους του ζωδιακού και τυχερή!

 

Στο αστρολογικό ημερολόγιο του μήνα μπορείς να ενημερωθείς μέρα – προς μέρα όλες τις αστρολογικές τάσεις του Σεπτεμβρίου για να έχεις ως «μπούσουλα» πώς θα είναι καθημερινά αυτός ο μήνας του έτους!

 

Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023: Τυχερές-άτυχες μέρες του μήνα για κάθε ζώδιο

 

Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2023: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Καλωσορίζουμε τον Σεπτέμβριο προσπαθώντας να αποφορτιστούμε από την χθεσινή Πανσέληνο στο Ζώδιο του Ιχθύ και το συναισθηματικό φορτίο είναι βαρύ, ενώ οι διαθέσεις αρκετά νωχελικές. Το μεσημέρι η Σελήνη περνά στον Κριό και η αντίθεσή της με τον Άρη τις βραδινές ώρες προκαλεί εύφλεκτες και εκρηκτικές διαθέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες!

Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2023: Μέρα δράσης, πρωτοβουλίας και ικανοποίησης επιθυμιών που οι ρίζες τους ανήκουν στο παρελθόν! Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Κριού σε τρίγωνο με την Ανάδρομη Αφροδίτη, χαρίζει αυθορμητισμό, ενθουσιασμό και ανάγκη για πρωτοβουλίες που θα μας φέρου κοντά με άτομα του χτες. Ευνοούνται οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!

Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2023: Το πρωινό της Κυριακής ξεκινά με βαριά διάθεση, αφού η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και δεν λείπουν τα αρνητικά ένστικτα! Από το απόγευμα η Σελήνη από τον Ταύρο, μας αποφορτίζει και έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όμορφες και χαλαρές στιγμές με ότι αγαπάμε περισσότερο!

Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2023: Η εβδομάδα ξεκινά με ένα τυχερό τρίγωνο ανάμεσα στον Ανάδρομο Ερμή και τον Δία, όπου προσφέρει τυχερές ευκαιρίες μέσω ειδήσεων, επαφών, γνωριμιών… Είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει ένα σχέδιο του παρελθόντος. Η Αφροδίτη, επανέρχεται σε ορθή φορά στο ζώδιο του Λέοντα, σταδιακά αποκαθίστανται οι συνθήκες σε αισθηματικά – οικονομικά!

Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2023: Το πρωινό της Τρίτης ξεκινά με εκρηκτικές και επαναστατικές διαθέσεις αλλά και γεγονότα που αποσταθεροποιούν ιδιαίτερα για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου! Το απόγευμα προσφέρει την ευκαιρία για ικανοποίηση, εκπλήρωση και εμβάθυνση συναισθημάτων ιδιαίτερα για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου!

Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2023: Ο Ήλιος σήμερα συναντά τον Ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου και είναι ασυγκράτητη η διάθεση για επικοινωνία και επίλυση καταστάσεων του παρελθόντος. Προσοχή στην υπερανάλυση, την κτητικότητα και τον εγωισμό!

Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2023: Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων και είναι διάχυτη η επιθυμία για επικοινωνία, ταξιδάκια και επαφές… Προσοχή χρειάζεται να δείξουμε σήμερα στον τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας, γιατί μπορεί να δίνουμε τις λάθος εντυπώσεις!

Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2023: Μέρα Τυχερή και γεμάτη από θετική ενέργεια αυτή η Παρασκευή! Το τρίγωνο Ήλιου – Δία προσφέρει σημαντικές και τυχερές προοπτικές ανάπτυξης, εξέλιξης και ανόδου για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου!

Διαβάστε Επίσης  Ποια είναι η σχέση των ζωδίων με το νυστέρι;

Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023: Μέρα κατάλληλη για να βρούμε την συναισθηματική μας ισορροπία, για να δώσουμε και να λάβουμε αγάπη αλλά και για να περάσουμε ευχάριστο χρόνο με τους πολύτιμους ανθρώπους της ζωής μας. Η εύνοια της ημέρας αφορά κυρίως τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου!

Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023: Η εβδομάδα μας ολοκληρώνεται με την Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου έως το απόγευμα όπου και θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα. Τις μεσημεριανές ώρες κυριαρχούν δυσάρεστα συναισθήματα απογοήτευσης και πικρίας που γρήγορα θα ξεπεραστούν, αφιερώνοντας χρόνο σε ότι μας διασκεδάζει και μας κάνει χαρούμενους.

Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023: Μέρα δημιουργική, εκφραστική αλλά και ερωτική! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και συναντά την Αφροδίτη, είναι μία καλή ευκαιρία στο ξεκίνημα της εβδομάδας να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν παιδιά, έρωτα, αισθητική / καλλωπισμό, ή και τέχνες !

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023: Μέρα υπερβολής και ασυγκράτητου ενθουσιασμού που θα οδηγήσει σε γκάφες και σε ανατροπές. Η Σελήνη από το Λέοντα σε τετράγωνο με τον Δία, μας παρασύρει συναισθηματικά και λειτουργούμε επιπόλαια, ενώ στην συνέχεια το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού προκαλεί νευρικότητα και συγκρούσεις για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023: Η Σελήνη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο της Παρθένου και το ενδιαφέρον μας είναι στραμμένο στις υποχρεώσεις, στις εργασίες και σε όλα τα βάρη της καθημερινότητας. Τις μεσημεριανές ώρες η αντίθεση Σελήνης – Κρόνου τονίζει παραπάνω το αίσθημα της ευθύνης, ενώ κυριαρχεί η δυσάρεστη διάθεση λόγω πιέσεων σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023: Μέρα τυχερή, επικοινωνία που έχουμε την ευκαιρία να λύσουμε εκκρεμότητες και να σταθούμε τυχεροί από τις συνθήκες προκειμένου να δούμε τις πρακτικές μας υποθέσεις να προχωρούν μπροστά! Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου!

Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023: Σήμερα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της Παρθένου, με την θετική συμμετοχή του Ουρανού, αλλά και την συγκλίνουσα όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα! Νέες εξελίξεις φέρνουν αέρα αλλαγής και νεοτερισμού, δεν λείπουν όμως και το όραμα, αλλά και η οξυμένη φαντασία! Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου! Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά!

Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023: Το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού μας βοηθά να απελευθερωθούμε και να νιώσουμε πιο όμορφα πραγματοποιώντας αλλαγές στην ζωή μας! Οι ενάρξεις της περιόδου προσφέρουν ανανέωση και μία νέα προοπτική ιδιαίτερα για ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου!

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023: Η Αφροδίτη σήμερα από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και τα θέλουμε όλα από πολύ! Μέρα διασκεδαστική, απολαυστική αλλά και με επιπόλαιες και άστατες διαθέσεις που θα έχουν το τίμημά τους. Η επιρροή αυτής της όψης είναι πιο έντονη για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου!

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023: Η εβδομάδα μας ξεκινά με την Σελήνη στο Σκορπιό και την διάθεση πιο βαριά, αλλά και την επιθυμία να ελέγξουμε και να διαχειριστούμε το κάθε τι … Το τρίγωνο Σελήνης – Κρόνου συμβάλει στο να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε την ημέρα για οργάνωση και συγκρότηση! Ευνοούνται Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023: Με την σημερινή αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα νιώθουμε στραγγισμένα τα αποθέματα ενέργειας, κυριαρχούν οι τεμπέλικες διαθέσεις, ενώ το ομιχλώδες τοπίο στην ζωή μας, μας κάνει να αισθανόμαστε μπερδεμένοι και αδρανείς. Προσοχή στις αυταπάτες αλλά και στους ανθρώπους που θέλουν σκόπιμα να εξαπατήσουν! Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

Διαβάστε Επίσης  Γιατί όλο και περισσότεροι νέοι πιστεύουν στα ζώδια

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023: Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε επιτυχώς ότι είχε μείνει στην μέση και να δούμε σημαντική εξέλιξη σε εργασιακά – οικονομικά! Τις βραδινές ώρες δεν θα λείψει η κούραση, η απογοήτευση και το συναισθηματικό πάγωμα για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023: Το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα λειτουργεί άκρως επιβοηθητικά για να ανακτήσουμε την δύναμή μας και να νιώσουμε ότι κάποιες δυσκολίες που βιώσαμε μας έφεραν ουσιαστικά σε ένα στάδιο ενδυνάμωσης και αναγέννησης. Κατάλληλη ημέρα για να επιβληθείς των καταστάσεων και να θέσεις στόχους ιδιαίτερα αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου!

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023: Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Τοξότη σχηματίζοντας ταυ – τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα. Μέρα απατηλή με πολλές υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν. Προσοχή στα συναισθηματικά μπερδέματα και στις διαψεύσεις!

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023: Ο Ήλιος σήμερα κάνει την είσοδό του στο Ζώδιο του Ζυγού και με την φθινοπωρινή Ισημερία εγκαινιάζεται επισήμως ο τρίμηνος φθινοπωρινός κύκλος! Ας καλωσορίσουμε τη νέα εποχή, με ελπίδες και διάθεση για ισορροπία και αρμονία!

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023: Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και κατά κάποιο τρόπο καταπιέζουμε τα συναισθήματα μας και βάζουμε ως προτεραιότητα τα πρέπει της λογικής. Κατάλληλη μέρα για να στήσουμε φιλόδοξα σχέδια και στόχους για το φθινόπωρο που ανοίγεται μπροστά μας.

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023: Το σημερινό τρίγωνο Ερμή – Δία, εγκαινιάζει την εβδομάδα μας με αισιόδοξη διάθεση αλλά και με πολύ καλές προοπτικές για νέες συμφωνίες, προτάσεις, γνωριμίες που θα έχουν ένα σημαντικό δώρο να μας προσφέρουν! Ευνοούνται κυρίως οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου!

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023: Με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Υδροχόου, ασχολούμαστε πολύ περισσότερο με τα κοινά και σίγουρα έχουμε μπροστά μας μία ημέρα δικτύωσης, όπου πολλές ειδήσεις θα απασχολήσουν ξαφνικά την κοινή γνώμη!

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023: Η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ συναντά τον Κρόνο σχηματίζοντας σύνοδο και δημιουργώντας αρκετά απαιτητικές συνθήκες σε αυτή την Τετάρτη! Μέρα ευθυνών που αναγκαζόμαστε να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα και να οργανώσουμε τα βήματά μας προκειμένου να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας.

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023: Η Σελήνη σήμερα ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Ιχθύ συναντώντας τον Ποσειδώνα και οι ευαισθησίες χτυπούν κόκκινο! Η αναβλητικότητα έχει την τιμητική της, ενώ ο οραματισμός, η φαντασίωση και το συναίσθημα μας παρασύρουν σε ουτοπικά μονοπάτια!

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023: Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα, στο ζώδιο του Ζυγού, η οποία αναμένεται να φέρει εξελίξεις που συνδέονται με τους νόμους και τις ανθρώπινες σχέσεις. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μας προϊδεάζει για τις ανατροπές και το ξαφνικό πάγωμα σε έρωτα – χρήμα!

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023: Ο Σεπτέμβριος ολοκληρώνει τον κύκλο του, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr με μία ευεργετική όψη τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου! Μέρα ευχάριστων ξαφνικών ειδήσεων και προτάσεων, νέων γνωριμιών, αλλά και ξαφνικών αναλαμπών και πρωτότυπων καινοτομιών! Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *