Η Γη της Ελιάς – Σοκ: Στην φυλακή λόγω Ευτυχίας, ο Κουράκος

 

Η Γη της Ελιάς – Σοκ: Στην φυλακή λόγω Ευτυχίας, ο Κουράκος

Ο γ’ κύκλος της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», έρχεται με καθηλωτικές εξελίξεις, καθώς ο αδέκαστος Κουράκος θα καταλήξει στη φυλακή λόγω της Ευτυχίας.Η Γη της Ελιάς – Σοκ: Στην φυλακή λόγω Ευτυχίας, ο Κουράκος

Ο Κουράκος λογοδοτεί

 

Στον β’ κύκλο της σειράς ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή του Γιώργη, καθώς τη στιγμή που ήταν έτοιμος να παντρευτεί με την Ευτυχία, αποκαλύφθηκε η ενοχή της για τη δολοφονία του Ανέστη, με αποτέλεσμα ο γάμος να ακυρωθεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Φωτιά η πρώτη νύχτα γάμου Ιουλίας και Γιώργη

Τα πάντα όμως κατέρρευσαν για τον Κουράκο, αλλά από την άλλη, παρά το καθήκον του και τα πιστεύω του ότι τα πάντα πρέπει να γίνονται σύμφωνα με το νόμο, δεν μπορούσε να αφήσει την γυναίκα που αγαπούσε να πληρώσει για αυτό που έκανε.

 

Έτσι αποφάσισε να την βοηθήσει να διαφύγει στο εξωτερικό για να αποφύγει τη σύλληψη. Μάλιστα προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη της στον Δαμιανό, λέγοντάς του ότι η Ευτυχία έφυγε χωρίς να το ξέρει εκείνος.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Μάρκος τρελός από ζήλεια από τη σχέση Αντρέι – Θεοφανώς

Όπως θα δούμε όμως στη συνέχεια στον γ’ κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», οι Αρχές θα του ζητήσουν να λογοδοτήσει για την απόδραση της κοπέλας, ενώ υπάρχει φόβος να κινδυνέψει η θέση του στο Σώμα και ο ίδιος να καταλήξει στη φυλακή, παρόλο που όλοι στην Αρεόπολη θα του συμπαρασταθούν.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *