Μετά τη φωτιά: Η νέα σειρά του ANT1 βασίζεται σε αληθινή ιστορία

 

Μετά τη φωτιά: Η νέα σειρά του ANT1 βασίζεται σε αληθινή ιστορία

Η νέα δραματική σειρά του ANT1 «Μετά τη φωτιά», βασισμένη σε αληθινή ιστορία υπόσχεται να μας καθηλώσει τη νέα σεζόν, καθώς θα παρακολουθήσουμε τις ιστορίες τριών γυναικών που θα ξαναγεννηθούν από τις στάχτες τους.Μετά τη φωτιά: Η νέα σειρά του ANT1 βασίζεται σε αληθινή ιστορία

Η επερχόμενη σειρά του ANT1 που υπόσχεται έντονα συναισθήματα, ερωτικές ιστορίες, ανατροπές και συγκρούσεις, είναι βασισμένη σε ξένο φορμάτ για ένα πραγματικό γεγονός που συνέβη το 1897 στη Γαλλία. Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Γρηγόρης Καρντινάκης και τη διασκευή του σεναρίου η Ρένα Ρίγγα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Στέλλα μπαίνει στη μέση

Το ραντεβού με τη μοίρα που θα αλλάξει τη ζωή σε τρεις γυναίκες

 

Τρεις άγνωστες γυναίκες μεταξύ τους βρίσκονται σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά, όπου μια καταστροφική πυρκαγιά που ξεσπά ξαφνικά, τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη πρόκληση. Να γεννηθούν ξανά, καθώς όλα τα όνειρα, οι ελπίδες και η ζωή τους όλη, γίνονται στάχτες.

Οι τρεις αυτές γυναίκες θα πρέπει να ξανασταθούν όρθιες και να διεκδικήσουν την ευτυχία τους.

Πόσο εύκολο όμως είναι να βρουν αυτό που τους αξίζει; Πόσο μπορεί να τους επηρεάσει η μοιραία νύχτα της πυρκαγιάς; Τι σημάδια θα τους αφήσει και πόσο χώρο για να μπορέσουν να ζήσουν ξανά τα όνειρα τους;

Διαβάστε Επίσης  Το αύριο μας ανήκει επεισόδια 37-38-39-40

 

Στη σειρά του ANT1 «Μετά τη φωτιά» θα δούμε τον Ανδρέα Κωνσταντίνου ο οποίος έπαιζε στις «Άγριες Μέλισσες» και στο «Καρτ Ποστάλ», την Ντόρα Μακρυγιάννη που είδαμε στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» πέρσι, καθώς και τους Λευτέρη Ελευθερίου, Άλκηστη Ζιρώ, Χάρη Σώζο, Δημήτρη Αποστολόπουλο, Μάξιμο Γρηγοράτο, Κωνσταντίνο Δανίκα, Μαρία Νεφέλη Δούκα, Γιάννη Καράμπαμπα, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Θανάση Μπανούση, Προμηθέα Νεραττίνι, Ελπίδα Νικολάου, Λουκία Πιστιόλα, Αιμίλιο Ράφτη, Ζωή Ρηγοπούλου, Nathan Thomas, Αινεία Τσαμάτη και άλλους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *