Παγιδευμένοι: Η Άννα έρχεται αντιμέτωπη με τον δολοφόνο

 

Παγιδευμένοι: Η Άννα έρχεται αντιμέτωπη με τον δολοφόνο

 

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς η Άννα έρχεται αντιμέτωπη με τον δολοφόνο.Παγιδευμένοι: Η Άννα έρχεται αντιμέτωπη με τον δολοφόνο

Η Άννα όπως θα δούμε στον β’ κύκλο της σειράς «Παγιδευμένοι», αναλαμβάνει να βοηθήσει τον Σταύρο, τον Αντρέα και τον Δημήτρη, αλλά κινδυνεύει καθώς άγνωστος της ζητά να τον συναντήσει.

 

Σε κίνδυνο η ζωή της Άννας

Ο Σταύρος λέει στην Άννα όλη την αλήθεια για το σημείωμα που έφτασε στα χέρια του Δημήτρη, ενώ της λέει ότι το μαχαίρι είναι μία καλή ευκαιρία για να πιάσουν το δολοφόνο

Εντωμεταξύ, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας ετοιμάζουν μια μυστική αποστολή για να πιάσουν το δολοφόνο. Η Άννα, έχοντας για σύμμαχό της τον Σταύρο, λέει στον άντρα της και στον Ανδρέα ότι αναλαμβάνει να πάει εκείνη το μαχαίρι στο ξενοδοχείο, αλλά ο Δημήτρης διαφωνεί μαζί της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Κι όμως, ο Ευθύμης Φαρμάκης βοηθά τον Αντώνη να θυμηθεί

Τελικά πείθεται και την ετοιμάζει για την αποστολή, ενώ την ίδια στιγμή ο Ανδρέας μιλάει με τους αστυνομικούς και τους δίνει τις τελευταίες οδηγίες και τους λέει να είναι πολύ προσεκτικοί για να μην κινδυνέψει η Άννα.

Αργότερα, όπως θα δούμε στον β’ κύκλο της σειράς «Παγιδευμένοι», η Άννα πηγαίνει στο ξενοδοχείο, ενώ ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Ανδρέας παρακολουθούν την κάθε της κίνηση μέσα από κρυφές κάμερες.

Εκείνη ακολουθεί τις οδηγίες τους, μπαίνει στο δωμάτιο και αφήνει το μαχαίρι στο συρτάρι, όπως έχει ζητήσει ο αποστολέας του σημειώματος.

Όμως, τη στιγμή που η Άννα βγαίνει από το δωμάτιο, χτυπάει το τηλέφωνο της και ακούγεται μία άγνωστη φωνή που της λέει να πάει να τον συναντήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία εκδικείται την Μαργαρίτα για τον θάνατο της Μυρτάλης

Ο Δημήτρης, ο Αντρέας και ο Σταύρος, εντωμεταξύ συνειδητοποιούν ότι η Άννα έχει αργήσει να βγει από το ασανσέρ και καταλαβαίνουν ότι κάτι κακό έχει συμβεί. Είναι αλήθεια, η Άννα πηγαίνει στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου για να συναντήσει το δολοφόνο….

Παράλληλα ο Δημήτρης καταλαβαίνει ότι κάποιος τους παρακολουθεί με drone και λέει στον Ανδρέα και στον Σταύρο ότι τους έχουν στήσει παγίδα.

Άμεσα τηλεφωνεί στον πατέρα του, που βρίσκεται στο νοσοκομείο στο καινούργιο του αφεντικό και του ζητά να πάει στο δωμάτιο του νοσοκομείου που είναι το αγόρι, ο μοναδικός μάρτυρας αυτής της δολοφονίας που προσπαθούν να εξιχνιάσουν.

Ο πατέρας του όμως, σύμφωνα με το youfly.com τον ενημερώνει ότι το παιδί δεν είναι εκεί και ίσως έχει πέσει θύμα απαγωγής… Τα πράγματα περιπλέκονται, ενώ η ζωή της Άννας κινδυνεύει…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *